Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φωτιά στην Πεντέλη: «Πεθαμένος να είμαι δε φεύγω από το σπίτι» - Τα ανατριχιαστικά λόγια ενός ηλικιωμένου (Video)

Καρέ καρέ η συγκλονιστική προσπάθεια των αστυνομικών να πείσουν ηλικιωμένο να εγκαταλείψει το σπίτι του

20 Ιουλίου 2022 08:52
Φωτιά στην Πεντέλη: «Πεθαμένος να είμαι δε φεύγω από το σπίτι» - Τα ανατριχιαστικά λόγια ενός ηλικιωμένου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά στην Πεντέλη: Συγκλονιστικές προσπάθειες κάνουν οι κάτοικοι της Πεντέλης να σώσουν τα σπίτια τους από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή.

Ωστόσο, πολλές φορές οι πολίτες όταν κινδυνεύει η περιουσία τους, από την απελπισία τους κάνουν κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τη ζωή τους.

Στην Πεντέλη, ένας ηλικιωμένος πολίτης αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι του παρά τις συστάσεις των αστυνομικών. «Πεθαμένος να είμαι, δε φεύγω από το σπίτι» τόνισε στην κάμερα του ALPHA.

«Πήρε φωτιά εκεί από το πρωί και τους φώναζα, “λίγο νερό”, δεν είχα νερό. Θα την έσβηνα μόνος μου, τους φώναζα, “λίγο νερό”, τίποτα… Πήρα το 100 τηλέφωνο, μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν την πυροσβεστική. Ο αστυνομικός μου είπε να πάμε στην αυλόπορτα κάτω αλλά δε φεύγω από το σπίτι μου, πεθαμένος να είμαι δε φεύγω. Δε το εγκατέλειψα ποτέ» είπε ο ηλικιωμένος άνδρας στην κάμερα του Alpha.

Φωτιά στην Πεντέλη: "Δεν έρχονται να μας βοηθήσουν... Στο ίδιο έργο θεατές... Ποιος θα σβήσει τα σπίτια μας; Είμαστε μόνοι" - Δραματικές εκκλήσεις κατοίκων για βοήθεια (Video)

Φωτιά στην Πεντέλη: Δραματική είναι η κατάσταση στην Πεντέλη, στην Ανθούσα, στο Γέρακα και στην Παλλήνη με τους πολίτες να είναι αγανακτισμένοι και απελπισμένοι βλέποντας τις περιουσίες τους να καίγονται και οι εκκλήσεις τους να είναι δραματικές, ενώ ένας 80χρονος αυτοκτόνησε καθώς δεν άντεξε όταν είδε το σπίτι του να πιάνει φωτιά για 3η φορά!

Κάτοικος Ανθούσας: «Στο ίδιο έργο θεατές, τρίτη φορά που είναι στόχος η συγκεκριμένη περιοχή»

Δραματικές νύχτα στην Πεντέλη, μάχη για να σωθούν περιουσίες. Απίστευτοι είναι οι άνεμοι στην περιοχή, πράγμα που δυσκολεύει τη δουλειά της πυροσβεστικής. Πριν λίγο ξεκίνησαν να επιχειρούν και να εναέρια μέσα, όμως λόγω των ανέμων δεν είναι εφικτές οι προσπάθειές τους. Η φωτιά «πέρασε» το δρόμο στη Λ. Μαραθώνος προς τη μεριά της Παλλήνης.

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Ανθούσα - "Δεν έρχονται να μας βοηθήσουν"

Δραματική η κατάσταση στην Ανθούσα με πυκνούς καπνούς να καλύπτουν τα πάντα και κατοικίες να καίγονται ολοσχερώς.

Κάτοικος Παλλήνης: «Σε πολλούς δεν ήρθε μήνυμα από το 112»

Αγανακτησμένος κάτοικος Παλλήνης: «Ποιος θα σβήσει τα σπίτια μας; είμαστε μόνοι» - Κάνει λόγο για σπίτι - βόμβα!

Αγανακτησμένος κάτοικος Παλλήνης μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και ανέφερε πως σε μία συγκεκριμένη περιοχή στην Παλλήνη οι κάτοικοι παλεύουν μόνοι τους για να σώσουν τα σπίτια τους.

Κάτοικος Παλλήνης: «Η νύχτα ήταν τραγική, παλεύουμε με ό,τι μπορούμε»

Κάτοικος Πεντέλης: «Δεν κάνουν τίποτα, είναι ασυντόνιστοι, σε σέβομαι και δεν βρίζω»

Ένας κάτοικος Πεντέλης δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή από εχθές το απόγευμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share