Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φωτιά στην Πεντέλη: Άνοιξε η Αττική Οδός! Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί!

Συναγερμός!

20 Ιουλίου 2022 08:07
Φωτιά στην Πεντέλη: Άνοιξε η Αττική Οδός! Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίσει να καίει η φωτιά στην Πεντέλη, ωστόσο λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αν και κάποιες έξοδοι παραμένουν κλειστοί.

Σημειώνεται πως νωρίτερα εξαιτίας της φωτιάς στην Πεντέλη είχαν κλείσει μεγάλα τμήματα της Αττικής Οδού ωστόσο με νεότερη ενημέρωση δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα προς αεροδρόμιο, ενώ κλειστές παραμένουν οι έξοδοι Ανθούσας και Μαραθώνος προς το αεροδρόμιο.

Παράλληλα κλειστό παραμένει το ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Πεντέλης. Από το αεροδρομίο προς την Ελευσίνα τελευταία έξοδος είναι προς Περιφερειακή Υμηττού.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται από τον κόμβο Ηρακλείου έως τον κόμβο Κηφισίας.

Λίγο μετά τις 06:00 εστάλη και 122 για την αποφυγή μετακινήσεων στη Μαραθώνος. Το μήνυμα 112 που εστάλη ζητούσε από τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις στη λεωφόρο Μαραθώνος. Το μήνυμα καλούσε τους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στη λεωφόρο Μαραθώνος, από τον κόμβο Αττικής Οδού έως το Πικέρμι. Ο δρόμος είναι κλειστός λόγω της φωτιάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share