Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτιά στην Πεντέλη: Αυτοκίνητο περνάει μέσα από τις φλόγες στο Ντράφι (Video)

Δείτε το βίντεο

19 Ιουλίου 2022 21:47
Φωτιά στην Πεντέλη: Αυτοκίνητο περνάει μέσα από τις φλόγες στο Ντράφι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις της φωτιάς που καίει σε πολλά μέτωπα στην Πεντέλη και στις γύρω περιοχές. Οι εικόνες που έρχονται από τα σημεία προκαλούν ανατριχίλα. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν σταματήσει την κανονική ροή των προγραμμάτων τους και μεταδίδουν ρεπορτάζ από τα σημεία που καίει η φωτιά.

Μάλιστα, όπως φάνηκε και στις εικόνες που μετέδωσε το Open, οι κάτοικοι των περιοχών προσπαθούν να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται από τα σημεία.

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής Ντράφι δεν δίστασε να περάσει με το αυτοκίνητο του με μεγάλη ταχύτητα μέσα από τις φλόγες προκειμένου να αποχωρήσει από το σημείο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Φωτιά στην Πεντέλη: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εξαιτίας της φωτιάς που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της Τρίτης (19/07) στη δασική έκταση του Νταού Πεντέλης. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στα δυο μέτωπα της φωτιάς, το ένα το οποίο κινείται προς το βουνό και το δεύτερο – το πιο δύσκολο- το οποίο κινείται νότια προς Ντράφι – Νέα Πεντέλη.

Προκειμένου να διασφαλιστεί πως οι κάτοικοι των γύρω περιοχών δεν θα κινδυνεύσουν από τη φωτιά, το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους των εξής περιοχών: Πεντέλη, Ντράφι, Νέα Πεντέλη, Νταού Πεντέλης, Καλλιτεχνούπολη και Διώνη να είναι σε ετοιμότητα για τη φωτιά, ενώ στη συνέχεια δόθηκε εντολή εκκένωσης από το Ντράφι προς Παλλήνη.

φωτιά πεντέλη κλειστοί δρόμοι

Επίσης, αυτήν την ώρα οι αρχές έχουν προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας σε συγκεκριμένους δρόμους.

Συγκεκριμένα, αυτήν την ώρα και λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους εξής δρόμους: Περιφερειακή Οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του 414 έως τη θέση Άγιος Πέτρος και στην οδό Καλλισίων και Παπαδιαμάντη προς Ντράφι.

Διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει επίσης στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας και Φίλωνος προς Ντράφι και στην οδό Αναπαύσεως και Κλεισθένους προς Πεντέλη.

Δείτε εδώ τη live ενημέρωση της Τροχαίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share