Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εκτός ελέγχου η φωτιά: Εκκενώνεται το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης (Video)

Απομακρύνονται 36 παιδιά και 19 γιατροί και νοσηλευτές

19 Ιουλίου 2022 21:17
Εκτός ελέγχου η φωτιά: Εκκενώνεται το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην Πεντέλη. Αυτή την ώρα, εκτός από το μέτωπο της φωτιάς που καίει στο Ντράφι, την Ανθούσα, το Δασαμάρι και τη Διώνη, ένα πολύ σοβαρό, ίσως το δυσκολότερο μέτωπο της φωτιάς κινείται προς το παιδιατρικό νοσοκομείο Πεντέλης.

Από το υπουργείο Υγείας δόθηκε εντολή για εκκένωση του νοσοκομείου. Απομακρύνονται τώρα 36 άρρωστα παιδιά που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο παίδων και 19 γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό.

Φωτιά στην Πεντέλη: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εξαιτίας της φωτιάς που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της Τρίτης (19/07) στη δασική έκταση του Νταού Πεντέλης. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στα δυο μέτωπα της φωτιάς, το ένα το οποίο κινείται προς το βουνό και το δεύτερο – το πιο δύσκολο- το οποίο κινείται νότια προς Ντράφι – Νέα Πεντέλη.

Προκειμένου να διασφαλιστεί πως οι κάτοικοι των γύρω περιοχών δεν θα κινδυνεύσουν από τη φωτιά, το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους των εξής περιοχών: Πεντέλη, Ντράφι, Νέα Πεντέλη, Νταού Πεντέλης, Καλλιτεχνούπολη και Διώνη να είναι σε ετοιμότητα για τη φωτιά, ενώ στη συνέχεια δόθηκε εντολή εκκένωσης από το Ντράφι προς Παλλήνη.

φωτιά πεντέλη κλειστοί δρόμοι

Επίσης, αυτήν την ώρα οι αρχές έχουν προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας σε συγκεκριμένους δρόμους.

Συγκεκριμένα, αυτήν την ώρα και λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους εξής δρόμους: Περιφερειακή Οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του 414 έως τη θέση Άγιος Πέτρος και στην οδό Καλλισίων και Παπαδιαμάντη προς Ντράφι.

Διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει επίσης στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας και Φίλωνος προς Ντράφι και στην οδό Αναπαύσεως και Κλεισθένους προς Πεντέλη.

Δείτε εδώ τη live ενημέρωση της Τροχαίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share