Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

«Ρίχνει λάδι στη φωτιά» ο Αλέξης Κούγιας: Οι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη

Σάλος με τη νέα του δήλωση

19 Ιουλίου 2022 18:35
«Ρίχνει λάδι στη φωτιά» ο Αλέξης Κούγιας:  Οι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχει «πάρει φόρα» ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που ήταν συνήγορος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ναι μεν καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο κ. Κούγιας, λοιπόν, μετά από αυτή τη δικαστική «νίκη», μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, επανέλαβε ότι «η υπόθεση Λιγνάδη είναι καθαρά δημιούργημα ενός συνεργείου, της γνωστής παράγκας, που εστράτευσαν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη».

«Τότε που είχα μιλήσει για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, που κατασκεύασαν την ιστορία εναντίον του Λιγνάδη, πήγαν να με φάνε», ανέφερε ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Κούγιας Λιγνάδης

Και προσέθεσε:

«Τώρα λοιπόν που μέσα στο δικαστήριο, μέσα από ανοιχτά δημόσια instagram, βρήκαμε στοιχεία μέσα σε ελάχιστα λεπτά – πριν τα κλείσουν – θα δει όλη η ελληνική κοινωνία, ποια είναι αυτά τα δήθεν ανήλικα παιδιά».

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις με ανάρτηση πανό σε θέατρα και την ανάγνωση μηνυμάτων κατά της δικαστικής απόφασης για την αποφυλάκιση του πελάτη του από ηθοποιούς, ο κ. Κούγιας είπε ότι «οι σοβαροί» συνάδελφοί του Λιγνάδη, δεν αντιδρούν.

«950 ηθοποιοί υπέγραψαν εις βάρος του, χωρίς να έχουν πατήσει στο δικαστήριο. Τι σοβαρότητα να έχουνε αυτοί οι άνθρωποι;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, «η υπόθεση Λιγνάδη είναι καθαρά δημιούργημα ενός συνεργείου, της γνωστής παράγκας», ενώ οι «αντιδράσεις είναι όλες κατευθυνόμενες. Γιατί έρχεται ο πέλεκυς της δικαιοσύνης».

Μάλιστα, τόνισε, επίσης πως «όλοι αυτοί που έστησαν την υπόθεση, το συνεργείο, και εστράτευσαν τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, θα πρέπει να αποζημιώσουν τον Λιγνάδη, και προσπαθούν να αποτρέψουν αυτό που έρχεται».

«Έρχεται η αθώωσή του στο Εφετείο, που είναι βεβαία», κατέληξε ο δικηγόρος.


 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share