Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πότε θα καταθέσουν Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης για την υπόθεση θανάτου της σπιτονοικοκυράς - Όλες οι πληροφορίες (Video)

Η εισαγγελέας έχει ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο των μέχρι τώρα καταθέσεων

19 Ιουλίου 2022 15:07
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πότε θα καταθέσουν Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης για την υπόθεση θανάτου της σπιτονοικοκυράς - Όλες οι πληροφορίες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τις εντολές της εισαγγελέως Στυλιανής Μπογδάνη αναμένουν πλέον οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πάτρας, που διενεργούν την προκαταρτική εξέταση για τις συνθήκες του θανάτου της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου, σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ενώ, τη νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας σχολίασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Η εισαγγελέας έχει ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο των μέχρι τώρα καταθέσεων και θα προσδιορίσει τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης. Ηδη μελετά τον σχετικό φάκελο για ν’ αποφανθεί αν κληθούν προς κατάθεση ο Μάνος και η Ρούλα ως μάρτυρες ή ως ύποπτοι τέλεσης ποινικών πράξεων.

Εισαγγελικές πηγές τόνισαν στην «Π» ότι τα στοιχεία μελετώνται λεπτομερώς, εκτιμώνται αναλόγως και σε εύθετο χρόνο η κ. Μπογδάνη θα προχωρήσει στην αναγκαία παραγγελία».

Ας σημειωθεί ότι στις 22 Ιουλίου η συγκεκριμένη εισαγγελέας θα κάνει χρήση της ετήσιας άδειάς της, ενώ τον Σεπτέμβριο πρόκειται να μετατεθεί σε άλλη πόλη, οπότε ενδέχεται να «πάει πίσω» χρονικά η ολοκλήρωση της προκαταρτικής εξέτασης για τις συνθήκες διαβίωσης, το ενδεχόμενο οικονομικής «αφαίμαξής» της και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share