Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλος στην Θεσσαλονίκη: Μητέρα κλείδωσε τα ανήλικα παιδιά στο αυτοκίνητο για να κάνει απεντόμωση στο σπίτι

Αν είναι δυνατόν!

19 Ιουλίου 2022 11:57
Σάλος στην Θεσσαλονίκη: Μητέρα κλείδωσε τα ανήλικα παιδιά στο αυτοκίνητο για να κάνει απεντόμωση στο σπίτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H μητέρα ήθελε να κάνει απεντόμωση στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη και τα δύο μικρά παιδιά της, ήταν εμπόδιο. Αποφάσισε να τα κλειδώσει στο αυτοκίνητο με μια ολόκληρη γειτονιά στην Καλαμαριά να σηκώνεται στο πόδι…

Μητέρα κλείδωσε τα δυο παιδιά της, 3 και 6 ετών, στο αυτοκίνητο, για να προβεί σε εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης στο σπίτι της, στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο ανήλικα εντόπισαν περίοικοι και ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Τα παιδιά που βρίσκονταν κλειδωμένα στο αυτοκίνητο της μητέρας τους, χτυπούσαν τα τζάμια και φώναζαν σε μια προσπάθεια να ακουστούν. Κάποιοι αποφάσισαν να πλησιάσουν και πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε αυτό που είχε συμβεί.

Η 36χρονη μητέρα, με καταγωγή από τη Σερβία, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, όταν έγινε η καταγγελία, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Τα παιδιά απελευθερώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Όπως φέρεται να είπε η 36χρονη, δεν ήθελε να κάνει κακό, αλλά φοβήθηκε να τα κρατήσει στο σπίτι. Αναγνώρισε το λάθος της και υποσχέθηκε ότι δεν θα το επαναλάβει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share