Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξέσπασε η μητέρα της Μυρτούς: «Πώς δίνεις στους θύτες δεύτερη ευκαιρία όταν τα θύματα έχουν καταδικαστεί;» (Video)

«Για ποιους λόγους δεν έχει εκδικαστεί η δεύτερη επίθεση που έκανε;»

18 Ιουλίου 2022 15:09
Ξέσπασε η μητέρα της Μυρτούς: «Πώς δίνεις στους θύτες δεύτερη ευκαιρία όταν τα θύματα έχουν καταδικαστεί;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέρασαν 10 χρόνια από τη μέρα που άλλαξε μια για πάντα τη ζωή της Μυρτούς, η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πάρο, αφήνοντάς την μόνιμα ανάπηρη.

Τώρα το Δημόσιο είναι υποχρεωμένο να την αποζημιώσει. «Κάποιες στιγμές η Πολιτεία ήταν στο πλευρό μου, σε κάποιες άλλες καθόλου» είπε στο OPEN η μητέρα της, Μάρθα Κοτρώτσου.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2017 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπως και το πρωτόδικο δικαστήριο, επέβαλλε στον Βακάς ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 25 ετών.

«Θεωρώ απαραίτητη την αποζημίωση και για μένα να εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισης, για ποιους λόγους δεν έχει εκδικαστεί η δεύτερη επίθεση που έκανε. Δεν θα πρέπει να τα δει ένας εισαγγελέας;» είπε για το αίτημα του κατηγορούμενου να αποφυλακιστεί.

«Δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν, που μιλάει, περπατάει τρώει. Το παιδί μου έχει δεύτερη ευκαιρία; Δεν μιλάει δεν περπατάει δεν τρώει. Ήταν 15 χρονών και δεν έφταιγε σε τίποτα. Πώς δίνεις στους θύτες δεύτερη ευκαιρία όταν τα θύματα έχουν καταδικαστεί» είπε η κ. Κοτρώτσου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share