Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μιχελιδάκης!

Ο αγαπητός Ηρακλειώτης επιχειρηματίας

18 Ιουλίου 2022 14:01
Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μιχελιδάκης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνηση προκάλεσε στην πόλη του Ηρακλείου η απώλεια του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Αρ. Μιχελιδάκη, ο οποίος κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2022, σε ηλικία 92 ετών

Ο αείμνηστος Γιάννης Μιχελιδάκης ξεχώριζε για τις αρχές και την εντιμότητα του και η κοινωνία του Ηρακλείου έτρεφε μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Ασχολήθηκε καθ’όλη την διάρκεια της ζωής του με τον επιχειρηματικό κλάδο, δημιουργώντας μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα στη Φοινικιά, ενώ μαζί με τον αδελφό του Σάββα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, ίδρυσαν το γνωστό ξενοδοχείο «Ηράκλειον», ξεχωρίζοντας στον τουριστικό κλάδο.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μιχελιδάκης!

Ο Γιάννης Μιχελιδάκης υπέστη το προηγούμενο διάστημα εγκεφαλικό και νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ και έδινε τη δική του μάχη, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την οικογένεια του. Αγαπούσε ιδιαίτερα τη Ροδιά, περιοχή στην οποία βρίσκεται το πατρικό του, στο οποίο και περνούσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.

Μαζί με τη σύζυγό του Νόρμα απέκτησαν τρία παιδιά, τον Αριστείδη, τον Αντώνη και τον Ζαχαρία.

Η κηδεία του Γιάννη Μιχελιδάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19 Ιουλίου και ώρα 17:00 το απόγευμα, στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά, ενώ η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 16:00 μ.μ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share