Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ! 15χρονος οδηγούσε το ένα από τα αυτοκίνητα στο θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρή η 18χρονη αδελφή του & ένας 16χρονος

Πώς έγινε το δυστύχημα

18 Ιουλίου 2022 13:37
Σοκ! 15χρονος οδηγούσε το ένα από τα αυτοκίνητα στο θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρή η 18χρονη αδελφή του & ένας 16χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η αποκάλυψη πως ο ένας από τους οδηγούς στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως ήταν ένα 15χρονο αγόρι. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν η 18χρονη αδερφή του και ένας 16χρονος φίλος τους!

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr, αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος Άγγλος κινούμενος προς Τρίπολη συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του και οδηγούσε ο 15χρονος.

Η 18χρονη και ο 16χρονος που έχασαν τη ζωή τους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή του οδηγού κι ένας φίλος τους. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 15χρονος και ο 69χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος έκανε για κάποιο λόγο όπισθεν με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο που ακολουθούσε.

Τα αίτια του δυστυχήματος είναι υπό διερεύνηση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής στα δύο θύματα.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Κατέληξε η 23χρονη Νεκταρία - Τρεις οι νεκροί από το τροχαίο στα Χανιά

Ανείπωτη θλίψη στα Χανιά, έχασε τελικά τη ζωή της η 23χρονη Νεκταρία, η κοπέλα που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο που έχασαν τη ζωή τους ο 23χρονος Νίκος και η 15χρονη Ελίσα πριν από 10 ημέρες.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο την Πέμπτη (14/07), η Νεκταρία άφησε την τελευταία της πνοή, 10 μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στον Κίσσαμο, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Πριν από 10 ημέρες, μια βόλτα με το αμάξι για μια παρέα τεσσάρων ατόμων στην Κρήτη, κατέληξε την Κυριακή (3/7), σε απόλυτη τραγωδία.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Κατέληξε η 23χρονη Νεκταρία - Τρεις οι νεκροί από το τροχαίο στα Χανιά

Το αυτοκίνητο, βγήκε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο 23χρονος Νίκος και η 15χρονη Ελίσα έχασαν τη ζωή τους ενώ τα δύο άλλα παιδιά έδιναν τη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, με την 23χρονη Νεκταρία να χάνει τη ζωή της χθες, Πέμπτη.

Στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα -ένας άνδρας και μία γυναίκα- με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share