Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Θρίλερ για την Άννα Κορακάκη: Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα από φίλο του stalker της! «Δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω συνεχώς εφιάλτες»

«Καταδικάστηκε πέντε χρόνια αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω - Τι θα κάνω εγώ τότε;»

18 Ιουλίου 2022 11:30
Θρίλερ για την Άννα Κορακάκη: Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα από φίλο του stalker της! «Δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω συνεχώς εφιάλτες»
(ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΚΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τους φόβους της σε ότι αφορά στην αποφυλάκιση του άνδρα που για πέντε ολόκληρα χρόνια είχε γίνει ο εφιάλτης της, εξέφρασε η Άννα Κορακάκη. Η ίδια περιγράφει τα όσα βίωσε με το stalking που της έκανε ένας 34χρονος, ο οποίος δήλωνε μεγάλος θαυμαστής της και την παρακολουθούσε επί πέντε χρόνια, ενώ είχε βάλει φωτιά και στο αυτοκίνητο συντρόφου της.

Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα από φίλο του stalker της

Η χρυσή ολυμπιονίκης, τρέμει τη στιγμή που ο 34χρονος θα βγει από τη φυλακή καθώς, η ίδια, έχει ήδη λάβει απειλητικό μήνυμα από φίλο του!

«Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία. Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου» είπε.

«Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα»

«Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε… ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο.

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω συνεχώς εφιάλτες. Δε θέλω να κάνω τη γενναία. Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα. Τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω και σε ψυχολόγο. Πρέπει να δουλέψω αρκετά και με τους εφιάλτες του ύπνου», είπε στην Καθημερινή.

Άννα Κορακάκη
(ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΚΑΣ/EUROKINISSI)

Διέξοδο στους εφιάλτες της η σκοποβολή

Η Άννα Κορακάκη καταφεύγει στη σκοποβολή ως διέξοδο στους εφιάλτες της. «Όταν μπαίνω στη θυρίδα και βρίσκομαι μπροστά στον στόχο, εκεί ηρεμώ. Εκεί είναι το σπίτι μου και δεν μπορεί να με πειράξει κανένας. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω κλειδώσει την πόρτα του σκοπευτηρίου. Καταδικάστηκε για πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω.

Τι θα κάνω εγώ τότε; Ήδη ένας φίλος του μου έστειλε μήνυμα, τονίζοντάς μου ότι έκανα κακό στον φίλο του», σημείωσε και πρόσθεσε ότι, όταν έγινε γνωστή η περιπέτεια που βιώνει, οι συναθλητές της ήταν στο πλευρό της.

«Μου συμπαραστάθηκαν όλοι, κάτι που με συγκίνησε πολύ. Συναθλήτρια από την Πολωνία μού πρότεινε να μου διαθέσει το σπίτι της», εξήγησε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share