Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για 40άρια! Ο χάρτης με τις θερμοκρασίες μέχρι τις 26 Ιουλίου (photo)

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας...»

16 Ιουλίου 2022 10:04
Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για 40άρια! Ο χάρτης με τις θερμοκρασίες μέχρι τις 26 Ιουλίου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εβδομάδα με ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας και κορύφωση του καύσωνα την Παρασκευή (22/7) αναμένει ο Σάκης Αρναούτογλου σύμφωνα με όσα αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook. Ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ δημοσίευσε ένα μετεόγραμμα σύμφωνα με το οποίο το θερμόμετρο θα φτάσει σε κάποιες περιοχές τους 40 βαθμούς Κελσίου ή και παραπάνω.

Παράλληλα, γενικά αίθριος καιρός αναμένεται ο καιρός σήμερα Σάββατο 16/7, με τους Γιάννη Καλλιάνο και Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιούν για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως σε κλειστές πεδινές περιοχές η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40ο C. Αντίθετα, σε ορεινές περιοχές, στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τις παράκτιες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι τρεις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβαστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεόγραμμα σας παρακαλώ! Για να μη χάνετε τον...καιρό σας», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share