Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην άσφαλτο: Κατέληξε η 23χρονη Νεκταρία - Τρεις οι νεκροί από το τροχαίο στα Χανιά

Μια βόλτα με το αμάξι, κατέληξε σε απόλυτη τραγωδία!

15 Ιουλίου 2022 10:47
Τραγωδία στην άσφαλτο: Κατέληξε η 23χρονη Νεκταρία - Τρεις οι νεκροί από το τροχαίο στα Χανιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη θλίψη στα Χανιά, έχασε τελικά τη ζωή της η 23χρονη Νεκταρία, η κοπέλα που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο που έχασαν τη ζωή τους ο 23χρονος Νίκος και η 15χρονη Ελίσα πριν από 10 ημέρες.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο την Πέμπτη (14/07), η Νεκταρία άφησε την τελευταία της πνοή, 10 μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στον Κίσσαμο, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Πριν από 10 ημέρες, μια βόλτα με το αμάξι για μια παρέα τεσσάρων ατόμων στην Κρήτη, κατέληξε την Κυριακή (3/7), σε απόλυτη τραγωδία.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Κατέληξε η 23χρονη Νεκταρία - Τρεις οι νεκροί από το τροχαίο στα Χανιά
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το αυτοκίνητο, βγήκε από το δρόμο και έπεσε πάνω σε διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο 23χρονος Νίκος και η 15χρονη Ελίσα έχασαν τη ζωή τους ενώ τα δύο άλλα παιδιά έδιναν τη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, με την 23χρονη Νεκταρία να χάνει τη ζωή της χθες, Πέμπτη.

Στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα -ένας άνδρας και μία γυναίκα- με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.

Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρά δύο αδέρφια σε τρομακτικό τροχαίο στη Λιβαδειά

Ακόμα μια τραγωδία εκτυλίχθηκε με τροχαίο που σημειώθηκε στη Λαμίας – Λιβαδειάς και έρχεται να προστεθεί σε σειρά θανατηφόρων τροχαίων των τελευταίων ημερών που έχουν αναφερθεί στη χώρα μας, όπου νέοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Επίσης, μία τραγωδία σημειώθηκε στο Μάτι καθώς σε τροχαίο στη λεωφόρο Μαραθώνος 34χρονος άφησε την τελευταία του πνοή

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι δύο νεκροί του χθεσινοβραδινού τροχαίου είναι αδέρφια και έχουν αλβανική καταγωγή. O 30χρονος ήταν ο οδηγός του οχήματος και ο 27χρονος αδερφός του ήταν ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ λίγο πριν τις 12 όταν το όχημα με πέντε επιβαίνοντες στο ύψος του Αγίου Νεκταρίου στην Λαμίας - Λιβαδειάς, στο ρεύμα προς Λαμία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του και προσέκρουσε στα σιδερένια κιγκλιδώματα. Λόγω της μεγάλης ταχύτητας, ο 30χρονος οδηγός δεν κατάφερε να κρατήσει το όχημα και αυτό από την σύγκρουση εκτοξεύτηκε στον Έρκυνα ποταμό.

Νεκρά δύο αδέρφια σε τρομακτικό τροχαίο στη Λιβαδειά

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα τα δύο αδέρφια και να τραυματιστούν σοβαρά οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες του οχήματος ένας 31χρονος αλβανικής καταγωγής, ένας 29χρονος Ελληνας και ένας 22χρονος επίσης Ελληνας. Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς ενώ τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.

Θεσσαλονίκη: «Σοκαριστικό να βλέπεις ένα παιδί κάτω» - Ανατριχιάζουν οι αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο σε στάση του ΟΑΣΘ

Για σημείο καρμανιόλα κάνουν λόγο οι κάτοικοι της Νικόπολης στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας παράλληλα να τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης μετά το τροχαίο που έγινε το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία παιδιά.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις της κάτοικος της περιοχής που έσπευσε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα, «αυτό εδώ γίνεται συνεχόμενα σε αυτή τη διασταύρωση καθώς δεν υπάρχει φανάρι, ούτε κάποιο σήμα οδικής κυκλοφορίας να σταματάει τα οχήματα. Και έτσι θεωρούν όλοι ότι οι δύο αντίθετοι δρόμοι είναι κεντρικοί».

Μιλώντας μάλιστα για το ατύχημα από το οποίο τρία ανήλικα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να φέρει κάταγμα στο πόδι του, σημείωσε πως «ακούσαμε το παιδί να ουρλιάζει από τον πόνο και φώναζε συνεχόμενα “βοήθεια” και έτσι πεταχτήκαμε όλοι στο μπαλκόνι.

Η εικόνα να βλέπεις ένα παιδί κάτω, είναι σοκαριστική. Από ότι φαίνεται χτύπησε το πόδι του. Συνολικά τρία παιδιά ήταν στην παρέα -το ένα πεσμένο κάτω και τα δύο προσπαθούσαν να βρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα».

Όπως δήλωσε η οδηγός ενός εκ των οχημάτων που ενεπλάκη στο ατύχημα, «ο άλλος οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ήμουν σταματημένη μπροστά από το “STOP” για να ελέγξω το δρόμο -δεν μπορώ πίσω από το “STOP” να δω τι έρχεται. Όταν έλεγξα, δεν υπήρχε τίποτα»

Όπως δήλωσε φίλος του τραυματισμένου ανηλίκου, το ένα αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και πήγε πάνω στα παιδιά. Ο ένας μάλιστα σύρθηκε από κάτω, αλλά προκλήθηκαν μόνο γραντζουνιές, ενώ ο δεύτερος έσπασε το πόδι του.

Επίσης τόνισε πως οι φίλοι του «δεν πήγαιναν προς τη στάση για να περιμένουν το λεωφορείο αλλά έτυχε να περνούν από το σημείο», ενώ επισήμανε πως όλοι τους έχουν την ίδια ηλικία και θα φοιτήσουν στην πρώτη λυκείου.

Τέλος για τη διασταύρωση καρμανιόλα, σημείωσε πως υπάρχει «STOP», αλλά όχι φανάρι και πολλοί είναι οι οδηγοί που περνούν από το σημείο χωρίς να προσέξουν, όπως αναφέρει το Grtimes.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share