Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης - Κατέθεσε μηνύσεις για εξύβριση & συκοφαντική δυσφήμιση (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ

13 Ιουλίου 2022 14:06
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης - Κατέθεσε μηνύσεις για εξύβριση & συκοφαντική δυσφήμιση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μήνυση κατά του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου στο Ρίο, στην Πάτρα κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης.

Γιατί κατέθεσε μήνυση ο Μάνος Δασκαλάκης

Όπως μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN ο Νίκος Γιαπρακάς, η μήνυση αφορά σε εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση και κατατέθηκε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα.

Η μήνυση αφορά τα όσα υποστήριξε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, για τα όσα υποστήριξε σε διαδικτυακή συζήτηση στο Twitter, πριν από 48 ώρες. Είχε αναφέρει πως είχε εκφράσει στον Μάνο Δασκαλάκη τη γνώμη του για εγκληματική ενέργεια σε βάρος των τριών παιδιών και ο πατέρας δεν είχε κάνει τίποτα. Η μήνυση στρέφεται και κατά άλλων δύο προσώπων που δεν έχουν γίνει προς ώρας γνωστά.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα γίνει της π@#τ@ν@ς... Δεν θα μας κάνεις όλους μ@λ@κ@ς...» - Τα sms Μάνου-Ρούλας επιβεβαιώνουν δραματικά τις υποψίες Ηλιάδη

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μηνύματα αλλά και καταθέσεις από το παρελθόν φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα όσα υποστήριξε στο twitter ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το pelop.gr, η Πισπιρίγκου, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Δασκαλάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Τα sms Μάνου-Ρούλας επιβεβαιώνουν δραματικά τις υποψίες Ηλιάδη

Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».

Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Μάνος: «Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χτύπησε το «καμπανάκι» για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. Κάτι που είχε πει και στο παρελθόν. Στην κατάθεσή του στην 18η ανακρίτρια στις 8 Απριλίου για τέσσερις ώρες περιέγραφε τα όσα έγιναν.

Ο κ. Ηλιάδης στις 11 Απριλίου δέχεται ένα τηλεφώνημα από το Καραμανδάνειο για ένα κοριτσάκι που έχει υποστεί καρδιακή ανακοπή. Η συμπεριφορά της μητέρας οδηγεί τον κ. Ηλιάδη στη σκέψη ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει στη μητέρα το σύνδρομο Μινχάουζεν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share