Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ελάτε να συλλάβετε το παιδί μου»: Η τραγική ιστορία μιας μητέρας στον Βόλο - Ζει για 14 χρόνια τον εφιάλτη των ναρκωτικών στο σπίτι της

Ο 29χρονος γιος της ζει όλη μέρα χαμένος μέσα στην ηρωϊνη από την ηλικία των 15 ετών

13 Ιουλίου 2022 10:57
«Ελάτε να συλλάβετε το παιδί μου»: Η τραγική ιστορία μιας μητέρας στον Βόλο - Ζει για 14 χρόνια τον εφιάλτη των ναρκωτικών στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η ιστορία μιας μητέρας από το Βόλο που αναγκάστηκε να ειδοποιήσει η ίδια τους αστυνομικούς για να συλλάβουν τον 29χρονο γιο της, που εδώ και δεκατέσσερα χρόνια ζει τον εφιάλτη των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το gegonota.news, βλέπει συνεχώς το παιδί της με χειροπέδες. Το βλέπει να κοιμάται ακόμη και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, κάθε φορά που οδηγείται στα δικαστήρια. Στο σπίτι επισκέψεις κάνει μόνο η αστυνομία και ο 29χρονος γιός της ζει όλη μέρα χαμένος μέσα στην ηρωϊνη, από την ηλικία των 15 ετών.

Κλοπές και ληστείες είναι στην ημερήσια διάταξη και κάθε δέσμευση που δόθηκε για εισαγωγή του σε κλειστό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ δεν τηρήθηκε. “Ξέχασα να παω”, είπε χθες στο δικαστήριο ο 29χρονος που το τελευταίο δίμηνο απασχολεί σχεδόν καθημερινά την αστυνομία και τη δικαιοσύνη.

Μετά τις τελευταίες κλοπές, στις 6 Ιουλίου, η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία, που τον αναζητούσε. “Ελάτε να τον συλλάβετε, εδώ είναι, ήρθε στο σπίτι” είπε η μητέρα του στους αστυνομικούς σφραγίζοντας την φυλάκισή του.

Μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό όπου εκτίει ποινή για ληστεία στον ΟΑΕΔ και χθες έγινε δικαστήριο στον Βόλο για 7 νέες κλοπές μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Σε μια απόπειρα να κλέψει κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ , είχε πάρει ένα δίκυκλο και προσπαθούσε να σπάσει την τζαμαρία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Χθες καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση και με υποχρέωση να εκτίσει τους δύο και δεν κατέθεσε έφεση. Είπε στο δικαστήριο πως δεν θυμόταν τίποτα από τις κλοπές και πως έχει βρει ένα καταφύγιο στη φυλακή…

νακρωτικα-γιοσ-μανα-βολοσ-13-7

Μύκονος: Κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης με συμμετοχή γνωστής influencer, κόρη πολιτικού!

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διακινούσαν κοκαϊνη και XTC στη Μύκονο, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων και η 21χρονη γνωστής influencer, κόρη πολιτικού των Σκοπίων

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν αρχικά 35χρονο Λιβανεζο γόνος ευκατάστατης οικογένειας, ο οποιος εργάζεται ως DJ στη Μύκονο ενω ζει μόνιμα στην Αθήνα, καθως στην κατοχή του κατασχέθηκε ποσότητα κοκαϊνης. Ο ιδιος ομολόγησε και κατέδωσε την 21χρονη γνωστής influencer, των Σκοπίων και τον 34χρονο, επίσης Σκοπιανό ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης.

Πληροφορίες ανέφεραν τη δράση της “παρέας” που διακινούσε τα ναρκωτικά σε κοσμικά στέκια του νησιού. Ο 34χρονος Σκοπιανός με τη βοήθεια της εντυπωσιακής 21χρονης influencer είχαν αναλάβει μα εντοπίζουν πελάτες.

Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (06/07-14.55) ενω οι τρεις ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν από το κατάλυμα οπου διέμεναν, αποφάσισαν να επέμβουν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο Λιβανέζο ενώ με ενοικιαζόμενη μοτοσικλέτα πήγε να συναντήσει σε Cafe bar στον Κλουβα την ξανθια influencer και το 35χρονο φίλο της.

Σε ερευνες κατασχέθηκαν στην κατοχή τους, 437 ναρκωτικά δισκία XTC, 220,3 γραμμάρια κοκαΐνη, 270,9 γραμμάρια μεθαμφεταμίνη, 159,4 γραμμάρια κάνναβη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των επαφών τους συνεχίζονται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share