Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταθέτει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Τι θα υποστηρίξει στο υπόμνημα (Video)

Απάντηση» στον γιατρό της Τζωρτζίνας

13 Ιουλίου 2022 09:44
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταθέτει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Τι θα υποστηρίξει στο υπόμνημα (Video)
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ώρα των εξηγήσεων της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα έφτασε.

Στις 12 το μεσημέρι η 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, θα δώσει έγγραφες εξηγήσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος, «η κατάθεση των έγγραφων εξηγήσεων θα γίνει όπως ακριβώς έχει οριστεί από την αρμόδια αρχή από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που διενεργεί όλη την έρευνα σχετικά με την υπόθεση. Η θέση είναι σταθερή της κατηγορουμένης από την αρχή, ότι δεν έχει καμία σχέση με την πράξη. Δεν θα μπορούσε να στραφεί εναντίον των ίδιων της των παιδιών».

“Τα αίτια θανάτου είναι ζητούμενο από την αρχή. Ειδικά για την περίπτωση της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή” πρόσθεσε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι ήδη έχει συνταχθεί μια τεχνική έκθεση, η οποία αναμένεται να συνοδεύσει το γραπτό υπόμνημα εξηγήσεων, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

“Δεν υπάρχει για τα δικά της δεδομένα και για όσα η ίδια γνωρίζει εγκληματική ενέργεια, ούτε ασφυκτικός θάνατος για τα παιδιά. Δεν έχει η ίδια συμμετοχή σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια για την οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ύποπτη” τόνισε.

Απάντηση» στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε και στα όσα αποκάλυψε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης, αναφορικά με τα όσα γνώριζε ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης.

“Δεν έχω κάνει συζήτηση μαζί της για την τοποθέτηση. Αυτά που άκουσα μου έκαναν εντύπωση, υπήρχαν αρκετά σημεία. Εάν πράγματι είχε τέτοια δείγματα και εικόνα ο κ. Ηλιάδης θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία συγκεκριμένη”.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share