Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο-σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στο Μάτι: Νεκρός 34χρονος από αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε μπάρες στη Μαραθώνος - Εξερράγη σαν πύρινη μπάλα

Δεν υπάρχουν λόγια...

12 Ιουλίου 2022 16:36
Βίντεο-σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στο Μάτι: Νεκρός 34χρονος από αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε μπάρες στη Μαραθώνος - Εξερράγη σαν πύρινη μπάλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μάτι όπως σε τροχαίο στη λεωφόρο Μαραθώνος 34χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με το news.marathonpress.gr, το μαύρο Suzuki Swift που οδηγούσε ο 34χρονος καρφώθηκε στις μπαριέρες, ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο Myrto στο Μάτι.

Δείτε επίσης: Θρήνος στο Κιλκίς: Τα πρόσωπα της τραγωδίας - Πώς έγινε το τροχαίο με τα αγριογούρουνα που στοίχισε τη ζωή σε δύο άτομα (Video)

Ο 34χρονος κατευθύνονταν προς τον Μαραθώνα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου εξαιτίας υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει πρώτα σε δέντρο και μετά να καταλήξει στις μπαριέρες. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο οδηγός πέθανε ακαριαία, ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε και ενδεικτικό είναι ότι η μηχανή ξεκόλλησε από το αμάξωμα.

Εικόνες που προκαλούν σοκ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος από το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στην λεωφόρο Μαραθώνος και κόστισε τη ζωή στον 34χρονο οδηγό. Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο , λίγο μετά τις 12.10 το βράδυ, ένα όχημα περνά γρήγορα από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, το μαύρο αυτοκίνητο του 34χρονου διακρίνεται να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να εκτρέπεται της πορείας του, να χτυπά, αρχικά, στο διαχωριστικό διάζωμα και στη συνέχεια να καρφώνεται σε ένα δέντρο που βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Η σύγκρουση είναι τόσο ισχυρή που το αυτοκίνητο αναφλέγεται ενώ στο βίντεο διακρίνεται η έκρηξη από τη μηχανή του οχήματος. Στο σημείο σταματούν διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το τροχαίο ενώ βγαίνουν έξω και οι υπάλληλοι του διπλανού ξενοδοχείου. Μια από αυτούς βλέπει τον 34χρονο, σχεδόν αποκεφαλισμένο 30 μέτρα μακριά από το διαλυμένο ΙΧ, και τον σκεπάζει με ένα λευκό σεντόνι.

Έτρεχε τουλάχιστον με 160 χλμ/ώρα

Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στην Λεωφόρο Μαραθώνος. Το μαύρο ΙΧ που οδηγούσε ο 34χρονος κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κατεύθυνση προς την Νέα Μάκρη. Στη στροφή που οδηγεί προς το Μάτι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share