Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα γυρνάει ο Βερναρδάκης μετά τον σάλο: Η συγγνώμη που ζήτησε από την Νίκη Κεραμέως για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας» (video)

«Η πολιτική κριτική μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα παραμένει στο ακέραιο»

12 Ιουλίου 2022 15:28
Τα γυρνάει ο Βερναρδάκης μετά τον σάλο: Η συγγνώμη που ζήτησε από την Νίκη Κεραμέως για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας» (video)
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις λίγη ώρα κράτησε η αρχική δήλωση του Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος αποκάλεσε την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ως «Πισπιρίγκου της Παιδείας» σε βίντεο στο TikTok. Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά από το σάλο που δημιούργησε το βίντεο, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, λέγοντας πως ήταν απαράδεκτο σχόλιο, το οποίο απέσυρε αν και η πολιτική κριτική του παραμένει στο ακέραιο.

«Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

Έτσι ξέσπασε ο σάλος...

Νωρίτερα προκλήθηκε ένα μικρός χαμός στα social media από την απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος έφτασε στο σημείο να διερωτηθεί αν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είναι η «Πισπιρίγκου της δημόσιας Παιδείας».

Το σχόλιο που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς ο ίδιος παρομοιάζει την Νίκη Κεραμέως με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και θεωρείται η μοναδική ύποπτη για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας.

Μάλιστα, μετά τον χαμό που επικράτησε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης κατέβασε την ανάρτησή του με το σχετικό βίντεο από το TikTok. Αναλυτικά όσα λέει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης: «Είναι η Νίκη Κεραμέως η Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας;

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share