Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με 10χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο: Το παιδί έπεσε από μπαλκόνι σε μεγάλο ύψος - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πάτρας

Πολύ σοβαρός είναι ο τραυματισμός του

12 Ιουλίου 2022 11:21
Θρίλερ με 10χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο: Το παιδί έπεσε από μπαλκόνι σε μεγάλο ύψος - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ της Πάτρας
Πηγή φωτογραφίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ/POOL EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα παιδί 10 ετών έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Πάτρας διασωληνωμένο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το karvasaras.gr, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου το παιδί έπεσε από μπαλκόνι 2ου ορόφου στην οδό Παπαστράτου στο Αγρίνιο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Για καλή του τύχη κάτω από το μπαλκόνι υπήρχε τέντα που ανέκοψε την πτώση του παιδιού. Ωστόσο, το παιδί υπέστη βαριά κατάγματα και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου γύρω στις 7:30 το απόγευμα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο βράδυ σε νοσοκομείο της Πάτρας και διασωληνώθηκε προληπτικά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε, η ζωή του παιδιού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ήταν υπερτονισμένα συντετριμμένη!» - Πως «διάβασε» η ψυχολόγος την Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στο κελί

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Την ώρα που αύριο Τετάρτη, αναμένεται ότι η 33χρονη κατηγορούμενη για το θάνατο της Τζωρτζίνας, θα καταθέσει ανωμοτί, ως η ύποπτη και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της στην Πάτρα, είδαν το φως της δημοσιότητας τα όσα διαπίστωσε η ψυχολόγος που διόρισε η 18η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να σκιαγραφήσει τις προσωπικότητες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ενώ, την αποκάλυψη πως είχε ενημερώσει τον Μάνο Δασκαλάκη για τις σοβαρές υποψίες του πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, έκανε ο γιατρός της μικρής Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης.

Ψυχολόγος για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν υπερτονισμένα συντετριμμένη!»

Εντύπωση έκανε στην ψυχολόγο πως όταν έφτασε μπροστά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε μια υπερτονισμένη εικόνα συντετριμμένης γυναίκας: καμπούριαζε, έσερνε τα βήματα της, κοιτούσε στο πάτωμα… μέχρι όμως να πάρει την καρέκλα και να καθίσει κοντά της και να ρίχνει κλεφτές ματιές.

Ζωή και θάνατος ήταν το ίδιο για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ενώ την ρωτούσε για ένα από τα ζωντανά παιδιά της, αυτή απαντούσε για τα νεκρά. Μιλούσε για τα «όμορφα ζωντανά παιδιά» και τα «όμορφα νεκρά παιδιά». Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, το ένα ήταν το παιδί του μπαμπά και το άλλο ήταν το παιδί της μαμάς.

Tο μυαλό της ήταν συνεχώς στον Μάνο Το μυαλό της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν συνεχώς στον Μάνο Δασκαλάκη και στις ιστορίες διεκδίκησης του.

Όπως αναφέρει η ειδικός, είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, είπε ότι θα πάει στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό, μιλούσε διαρκώς για την δική της αλήθεια λέγοντας διαρκώς “η αλήθεια μου” και έπεφτε σε αντιφάσεις, με την ψυχολόγο να σημειώνει πως στην Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν υπάρχει γνήσιο συναίσθημα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share