Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στα Ιλίσια: Καπνοί σε υποκατάστημα τράπεζας - Άτομο στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα (video)

Μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά

12 Ιουλίου 2022 08:34
Συναγερμός στα Ιλίσια: Καπνοί σε υποκατάστημα τράπεζας - Άτομο στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε όταν μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε σε βοηθητικό χώρο σε κατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Αβύδου και Παπακωνσταντίνου στα Άνω Ιλίσια το πρωί της Τρίτης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πυκνοί καπνοί.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο όπως μετέδωσε το OPEN, οι αστυνομικές Αρχές που έφτασαν στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή. Επίσης, μετέβη, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς ένοικος της διπλανής οικίας αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα.

Η έρευνα των Αρχών για τα αίτια της φωτιάς έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για παν ενδεχόμενο.

Ιόνια Οδός: Σκηνικό τρόμου με λεωφορείο του ΚΤΕΛ να τυλίγεται εν κινήσει στις φλόγες (video)

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου 2022 στον κόμβο Μενιδίου της Ιόνιας Οδού μετά από φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο. Οι μαύροι καπνοί έγιναν ορατοί από την Αμφιλοχία.

φωτια-λεωφορειο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του karvasaras.gr, πρόκειται για λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο έπιασε φωτιά από άγνωστη αιτία, ενώ οι επιβάτες και ο οδηγός αποβιβάστηκαν εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή πυροσβεστική δύναμη από την Αμφιλοχία για την κατάσβεση, όμως το λεωφορείο φαίνεται να είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Στο σημείο βρίσκεται και δύναμη της Αστυνομίας.

Κοζάνη - Δεν τα κατάφερε ο 13χρονος Βαλάντης: Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τον πατέρα του - Η μάχη 19 ημερών στο «Ιπποκράτειο»

Σε τραγωδία κατέληξε το μοιραίο τροχαίο που είχε ένα 13χρονο παιδί από την Κοζάνη στις 15 Μαΐου, που επέβαινε μαζί με τον πατέρα του σε μηχανή, αλλά συγκρούστηκαν με διερχόμενο Ι.Χ. με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι έγινε το φρικτό τροχαίο στην Καβάλα με τους 3 νεκρούς!

Ο 13χρονος Βαλάντης δυστυχώς κατέληξε χθες το βράδυ, Παρασκευή 3 Ιουνίου, ύστερα από 19 μέρες μάχης που έδινε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Όπως είχε αναφέρει το kozan.gr, το τροχαίο συνέβη κοντά στο γήπεδο του Κρόκου Κοζάνης. Ο 13χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μαμάτσειο χωρίς εμφανή σημάδια ζωής, αλλά μετά από εντατικές προσπάθειες οι γιατροί με ΚΑΡΠΑ κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή του λειτουργία. Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο. Ύστερα από 19 μέρες νοσηλείας έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Σοβαρά είχε τραυματιστεί και ο πατέρας τους άτυχου ανήλικου, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν έδειχνε να είναι τόσο σοβαρή όσο του ανήλικου γιου του, που εν τέλει υπέκυψε στα τραύματά του. Να σημειωθεί ότι και πατέρας και γιος φορούσαν κράνος.

Δείτε βίντεο από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share