Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγικό «παιχνίδι» της μοίρας στην Κόρινθο: Πήγαν στο επισκεπτήριο φίλης τους και διασωληνώθηκαν μετά από τροχαίο

Ενώ είχαν επισκεφθεί το φιλικό τους πρόσωπο, που είχε παρασυρθεί από όχημα

11 Ιουλίου 2022 22:54
Τραγικό «παιχνίδι» της μοίρας στην Κόρινθο: Πήγαν στο επισκεπτήριο φίλης τους και διασωληνώθηκαν μετά από τροχαίο
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κορινθία τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου. Νεαροί διασωληνώθηκαν μετά από τροχαίο, είχαν επισκεφθεί φίλη που παρασύρθηκε από όχημα.

Συγκεκριμένα, δύο νέα παλικάρια, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασαν τον έλεγχο της μηχανής, στην Παλαιά Εθνικής Οδό Κορίνθου – Αθηνών, λίγο πριν τους Αγίους Θεοδώρους, κατά την επιστροφή τους από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλευόταν με τραύματα σε όλο το σώμα η 22χρονη φίλης τους, την οποία είχε παρασύρει και τραυματίσει, οδηγός οχήματος στη Συκιά Ξυλοκάστρου.

Διαβάστε επίσης: Οικογενειακή τραγωδία στο Αίγιο: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος - Το τραγικό χτύπημα της μοίρας

Οι δύο άνδρες ενημέρωθηκαν για το ατύχημα της φίλης τους και αποφάσισαν να φύγουν από τους Αγίους Θεοδώρους, όπου βρίσκονταν και να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Αφού την επισκέφθηκαν, πήραν το δρόμο της επιστροφής για τους Αγίους Θεοδώρους, καθώς συνειδητοποίησαν πως είχαν ξεχάσει προσωπικό αντικείμενο σε κατάστημα της περιοχής,

Στο δρόμο της επιστροφής, οι δύο νέοι, ΄΄καρφώθηκαν” στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν βαρύτατα. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παραμένουν διασωληνωμένοι.

τροχαιο-κορινθοσ-11-7
Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το ατύχημα της 22χρονης φίλης τους

Ειδικότερα, όπως ενημέρωσε νωρίτερα το korinthostv.gr, ατύχημα, σημειώθηκε, το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών , στο ύψος της Συκιάς Ξυλοκάστρου. Συγκεκριμένα, οδηγός Ι.Χ αυτοκινήτου, παρέσυρε και τραυμάτισε μια 22χρονη κοπέλα, εργαζόμενη καφετέριας, η οποία βρισκόταν εν ώρα εργασίας και διέσχιζε το δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Η 22χρονη, μέχρι και αυτή την ώρα, νοσηλεύεται με τραύματα στο σώμα της, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρός 38χρονος σε τροχαίο!

Έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Κορίνθου ο 38χρονος αναβάτης μοτοσυκλέτας από την Νέα Τίρυνθα Αργολίδας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/7 στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου στο ύψος του Σοφικού.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 30ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου στο ύψος του Σοφικού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 38χρονος εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την ανατροπή της μηχανής και το σοβαρό τραυματισμό του.

O 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share