Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το τηλεφώνημα-έκπληξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον θρύλο του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον, και το ραντεβού που έκλεισαν!

Ο σπουδαίος παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές

11 Ιουλίου 2022 20:18
Το τηλεφώνημα-έκπληξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον θρύλο του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον, και το ραντεβού που έκλεισαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Έρβιν Μάτζικ Τζόνσον, τον θρύλο του NBA που επισκέπτεται αυτές τις ημέρες τη χώρα μας.

Ο Μάτζικ Τζόνσον δείχνει να απολαμβάνει σε τεράστιο βαθμό τις διακοπές του στη χώρα μας, εκτιμώντας την ιστορία και τον πολιτισμό μας, ανεβάζονται συνέχεια στα κοινωνικά δίκτυα διάφορα στιγμιότυπα.

Δείτε επίσης: Κ. Μητσοτάκης: Προαναγγέλλει τον «πιο δύσκολο χειμώνα των τελευταίων 50 ετών» - «Κρατάμε εφεδρείες για να στηρίξουμε τα νοικοκυριά» (video)

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρωθυπουργό, ο οποίος τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσει... πώς περνάει κι αν χρειάζεται τίποτα! Το τηλεφώνημα επιβεβαίωσαν και οι δύο... πλευρές, στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο Instagram μια πρόσφατη φωτογραφία του αθλητή με τη γυναίκα του από την Ακρόπολη και αναφέρει ότι τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια για τη χώρα μας, ενώ τον άκουσε πολύ ενθουσιασμένο για όλα όσα του αρέσουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά να φάνε μαζί την επόμενη φορά, και να συζητήσουν για μπάσκετ!

Ο Μάτζικ Τζόνσον έγραψε στο twitter του για το τηλεφώνημα: «Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και με ρώτησε πώς πάει η επίσκεψή μου μέχρι τώρα. Είπα στον πρωθυπουργό ότι πάει υπέροχα και μου αλλάζει τη ζωή!».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο θρύλος του NBA έκανε tweet ανοιχτά του Σκορπιού, κοντά στη Λευκάδα, όπου βρίσκεται:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share