Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα μεγάλη πυρκαγιά στη Φυλή - Καίει πολύ κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου

Στο σημείο επιχειρούν και 2 «Erickson»

11 Ιουλίου 2022 19:55
Νέα μεγάλη πυρκαγιά στη Φυλή - Καίει πολύ κοντά στο γήπεδο του Θρασύβουλου
Πηγή φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά έχει ξεσπάσει στη Φυλή και έχει σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική, με την πυρκαγιά να καίει σε δασική έκταση στο γήπεδο του Θρασύβουλου.

Στο σημείο επιχειρούν επίγειες δυνάμεις και εναέριες δυνάμεις, με δύο Erickson.

Τρόμος στο Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο στο Κοκκίνη Χάνι - Επί ποδός ισχυρή πυροσβεστική δύναμη

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε ξενοδοχείο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, στην Χερσόνησο.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, το οποίο δημοσιεύει και τις πρώτες φωτογραφίες, πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το ξενοδοχειακό συγκρότημα και ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν φτάσει στο σημείο.

Φωτιά στον Ασπρόπυργο - Κοντά σε επιχειρήσεις η πυρκαγιά

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στην πυροσβεστική για εκδήλωση φωτιάς στον Ασπρόπυργο. Πρόκειται για δεύτερη φορά που εκδηλώνεται φωτιά σε διάστημα λίγων ημερών στην συγκεκριμένη περιοχή. Η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη θέση Ρουπάκι καίει ξερά χόρτα, με την πυροσβεστική να μεταβαίνει άμεσα στο σημείο.

Κοντά σε επιχειρήσεις η φωτιά

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στην περιοχή δεν υπάρχουν σπίτια παρά μόνο οι επιχειρήσεις, οι οποίες όμως δεν απειλούνται.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα και εκφράζεται αισιοδοξία πως σύντομα η φωτιά θα τεθεί υπό πλήρη έλεγχο. Θετικό είναι το γεγονός ότι οι άνεμοι στην περιοχή δεν ξεπερνούν τα 3 Μποφόρ, ενώ δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων μέσων.

Στιγμές τρόμου για επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ - Έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς

Στιγμές αγωνίας έζησαν 27 επιβάτες που ταξίδευαν με λεωφορείο ΚΤΕΛ από Κέρκυρα προς Αθήνα, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο όχημα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του βραδινού δρομολογίου και ο οδηγός του λεωφορείου την αντιλήφθηκε εγκαίρως. Ο οδηγός αποβίβασε αμέσως τους επιβάτες προκειμένου να μην κινδυνεύσουν και πήρε πυροσβεστήρες για να σβήσει τη φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά σύμφωνα με την ΕΡΤ1, το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share