Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η μπάλα που έσωσε τον 30χρονο στην Χαλκιδική είχε χαθεί από παιδιά στη Λήμνο 10 μέρες πρίν!

Κι όμως η ταινία «Ο Ναυαγός» με τον Τομ Χανκς έγινε πραγματικότητα στην Ελλάδα

11 Ιουλίου 2022 15:36
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η μπάλα που έσωσε τον 30χρονο στην Χαλκιδική είχε χαθεί από παιδιά στη Λήμνο 10 μέρες πρίν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χάρη σε μια μισοφουσκωμένη μπάλα κατάφερε ο 30χρονος που κινδύνευσε στην Χαλκιδική να παραμείνει στην επιφάνεια της θάλασσας και να κρατηθεί στη ζωή, τις 18 ώρες που βρισκόταν στο νερό. Με την ευκαιρία, δείτε τη σοκαριστική δήλωση του 30χρονου μετά από διάσωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr η μπάλα αυτή χάθηκε στις 30 Ιουνίου από την παραλία Εβγάτη της Λήμνου.

Δύο παιδιά, ο εξάχρονος Θάνος και ο 11χρονος Τρύφων είχαν πάει διακοπές με τους γονείς τους στο νησί κι έπαιζαν στην παραλία με τη συγκεκριμένη μπάλα, ώσπου ξαφνικά τους έφυγε και παρασύρθηκε στα βαθιά από τα ρεύματα.

Ένας κολυμβητής, μάλιστα, που ήταν στην παραλία εκείνη την ώρα, προσπάθησε να την προλάβει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα των παιδιών είδε τη φωτογραφία με τηn μπάλα στην ανάρτηση της δημάρχου Χαλκιδικής και κάλεσε στο voria.gr για να τους πει ότι ήταν η μπάλα που είχαν χάσει τα παιδιά της στη Λήμνο.

Από τη μικρή αυτή ατυχία των παιδιών της, η μπάλα έγινε σανίδα σωτηρίας για τον 30χρονο και του έσωσε τη ζωή. Η περιπέτειά του μετά από 18 ώρες είχε αίσιο τέλος και πλέον η αγωνία του είναι για την τύχη του 28χρονου φίλου του, ο οποίος ακόμα αγνοείται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share