Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κυκλοφοριακό "κομφούζιο" στον Κηφισό μετά από ατύχημα που συνέβη

Χάος!

11 Ιουλίου 2022 15:18
Κυκλοφοριακό
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χάος στον Κηφισό μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της γέφυρας Αχαρνών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκρούστηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο με μοτοσικλέτα και ο δικυκλιστής έχει τραυματιστεί. Τα οχήματα παραμένουν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Τα οχήματα να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων.

Κυκλοφοριακό 'κομφούζιο' στον Κηφισό μετά από ατύχημα που συνέβη
(EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρός 38χρονος σε τροχαίο!

Έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Κορίνθου ο 38χρονος αναβάτης μοτοσυκλέτας από την Νέα Τίρυνθα Αργολίδας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/7 στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου στο ύψος του Σοφικού.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 30ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου στο ύψος του Σοφικού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 38χρονος εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την ανατροπή της μηχανής και το σοβαρό τραυματισμό του.

O 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρός 38χρονος σε τροχαίο!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τραγικό συμβάν.

Χθες (10.7.2022) το μεσημέρι, στο 29,8 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο ρείθρο), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα
Τροχαίας Κορίνθου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share