Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρός 38χρονος σε τροχαίο!

Τραγικό!

11 Ιουλίου 2022 11:45
Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρός 38χρονος σε τροχαίο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Κορίνθου ο 38χρονος αναβάτης μοτοσυκλέτας από την Νέα Τίρυνθα Αργολίδας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/7 στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου στο ύψος του Σοφικού.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 30ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου στο ύψος του Σοφικού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 38χρονος εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την ανατροπή της μηχανής και το σοβαρό τραυματισμό του.

O 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρός 38χρονος σε τροχαίο!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τραγικό συμβάν.

Χθες (10.7.2022) το μεσημέρι, στο 29,8 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο ρείθρο), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα
Τροχαίας Κορίνθου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share