Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Αίγιο: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος - Το τραγικό χτύπημα της μοίρας

Τι έχει συμβεί

10 Ιουλίου 2022 14:55
Οικογενειακή τραγωδία στο Αίγιο: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος - Το τραγικό χτύπημα της μοίρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο ισχυρά χτυπήματα από τη μοίρα έχει δεχτεί μέσα σε λίγα χρόνια η οικογένεια του Νίκου Πιπέρη, του 25χρονου από το Αίγιο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Ρόδο: 24χρονος οδηγός δικύκλου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ψαροπούλα

Τι έχει συμβεί

Πριν από μερικά χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σε νεαρή ηλικία έφυγε από τη ζωή η αδελφή του 25χρονου που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η οικογένεια έχει, εν ζωή, μία ακόμα κόρη.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, όταν ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε σε πινακίδα σήμανσης και «καβάλησε» το εξωτερικό τοιχίο του νεκροταφείου της περιοχής του Αγίου Βασιλείου, Πατρών. Από τη θέση του οδηγού ανασύρθηκε νεκρός ο Νίκος Πιπέρης, ενώ η εικόνα του κόκκινου citroen «μαρτυρά» τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης.

Ελλείψει αυτοπτών μαρτύρων, βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος αναμένεται να «δώσει» απαντήσεις στους αστυνομικούς της Τροχαίας Πατρών, για το τι συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Αντώνης Παναρετάκης: Γνωστός επιχειρητίας ο 33χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ρέθυμνο!

Θρήνος στην Κρήτη για τον 33χρονο Αντώνη Παναρετάκη, το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Ρέθυμνο.

Ο 33χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας στο Ρέθυμνο, ιδιοκτήτης beach bar στην περιοχή και ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος σε όσους τον γνώριζαν.

Γνωστός επιχειρητίας ο 33χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ρέθυμνο!

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη, ενώ συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο άδικα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος κινούνταν με τη μηχανή του στον Αδελιανό Κάμπο, με κατεύθυνση από Σφακάκι προς Ρέθυμνο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού.

Γνωστός επιχειρητίας ο 33χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ρέθυμνο!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share