Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στην Λάρισα: Κεραυνός διέλυσε αυτή τη στέγη σπιτιού – Τι λέει η οικογένεια για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν

Τι λέει ο πατέρας της οικογένειας, για τις στιγμές που ακολούθησαν…

9 Ιουλίου 2022 14:13
Σοκ στην Λάρισα: Κεραυνός διέλυσε αυτή τη στέγη σπιτιού – Τι λέει η οικογένεια για τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κεραυνός έπεσε στη στέγη σπιτιού στη Λάρισα και αμέσως εκδηλώθηκε φωτιά. Ο κεραυνός άνοιξε μεγάλη τρύπα στο σπίτι και προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Τι λέει ο πατέρας της οικογένειας, για τις στιγμές που ακολούθησαν…

Κεραυνός χτύπησε το σπίτι στη Λάρισα, την ώρα που η οικογένεια βρισκόταν μέσα. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός και λίγο αργότερα οι γονείς και τα παιδιά, είδαν τις πρώτες φλόγες. Ο κεραυνός έκοψε τη στέγη στα δύο και πολύ γρήγορα εκδηλώθηκε φωτιά, που ευτυχώς δεν προκάλεσε τραυματισμούς. Στο σπίτι έτρεξαν φίλοι και γείτονες που βοήθησαν σημαντικά ώστε να μην κινδυνέψει κανείς.

Πιο αναλυτικά, τη στέγη ενός σπιτιού λίγο έξω από τη Λάρισα χτύπησε ένας κεραυνός το μεσημέρι της Παρασκευής (08-07-2022), όταν η κακοκαιρία ξεκίνησε να δείχνει τα πρώτα της σημάδια. Αμέσως μετά ξέσπασε φωτιά, η οποία ευτυχώς περιορίστηκε μόνο στη στέγη του σπιτιού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, με τέσσερα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες. Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, ωστόσο τα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι, πρόλαβαν να απομακρυνθούν χωρίς προβλήματα.

«Μόλις είχα πάει να ξαπλώσω. Ακούστηκε πολύ δυνατό μπαμ. Στο λεπτό επάνω μου λέει η γυναίκα μου κάτι ακούγεται πάνω. Ανεβαίνω πάνω είχανε φουντώσει τα ξύλα. Είχε γεμίσει καπνός. Έβγαλα τα παιδιά έξω. Οι γείτονες βοήθησαν και σταμάτησε η φωτιά» είπε μεταξύ άλλων στον Alpha, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κ. Γιάννης Αρβανιτόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share