Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική: Πυρκαγιά ξέσπασε στην Ηλεία - Καίει δάσος

Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις

8 Ιουλίου 2022 13:48
Σε συναγερμό η Πυροσβεστική: Πυρκαγιά ξέσπασε στην Ηλεία - Καίει δάσος
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη Ροδιά Ηλείας το μεσημέρι της Παρασκευής (08/07). Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα, επιχειρούν 50 πυροσβεστες με 16 οχηματα, 3 ομαδες πεζοπόρων τμηματων, 2 αεροσκάφη και ενα ελικόπτερο.

Συγκλονιστικό σκηνικό στις Σέρρες: Πυροσβέστες τρέχουν να σωθούν, όταν ξαφνικά...

Μεγάλη κινητοποίηση καταγράφηκε στις Σέρρες την Πέμπτη έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στο Πετρίτσι. Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα ξέσπασαν δύο πύρινα μέτωπα στην Αττική.

Πέρα από τις επίγειες δυνάμεις, σηκώθηκαν επίσης δυο αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο για να επιχειρήσουν ρίψεις και να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς.

Μάλιστα, ένα βίντεο που «ανέβασε» στο Facebook η ομάδα «Πυρκαγιά Ενημέρωση» έχει «πιάσει» τη στιγμή που ένα Καναντέρ «αδειάζει» νερό σε σημείο που επιχειρούσαν πυροσβέστες και άντρες της ομάδας πεζοπόρου, οι οποίοι μόλις το αντιλαμβάνονται, τρέχουν για να ξεφύγουν.

Η σοκαριστική στιγμή που χορευτής τυλίγεται στις φλόγες - Έδινε σόου με φωτιές

Σοκ προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα, το οποίο δείχνει έναν καλλιτέχνη του δρόμου να τυλίγεται στις φλόγες, κατά τη διάρκεια παράστασης με φωτιές στην Κριμαία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 35χρονος χορευτής Γκριγκόρι, βρίσκεται σε ένα θέρετρο στην Κριμαία. Ο ίδιος στριφογυρίζει ένα ραβδί που φλέγεται και στις δύο άκρες μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος. Ο καλλιτέχνης βάζει το χέρι του στο στόμα και ξαφνικά οι φωτιές τον τυλίγουν.

Οι θεατές έσπευσαν να βοηθήσουν τον χορευτή και στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο που τον παρέλαβε.Όπως μεταδίδει η dailymail, το υπουργείο Υγείας της Κριμαίας ανακοίνωσε ότι ο καλλιτέχνης είναι σε «σοβαρή, αλλά σταθερή» κατάσταση. Ο χορευτής υπέστη εγκαύματα κυρίως στο στόμα και το πρόσωπο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share