Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητη απάτη με γυναίκα «Πιράνχας» στην Θεσσαλονίκη: Παππούς την είχε για φίλη και το πλήρωσε ακριβά – Δεν είχε πάρει είδηση...

Σε πανικό το θύμα, που είδε τα χρήματά του να κάνουν «φτερά»

8 Ιουλίου 2022 12:24
Αδιανόητη απάτη με γυναίκα «Πιράνχας» στην Θεσσαλονίκη: Παππούς την είχε για φίλη και το πλήρωσε ακριβά –  Δεν είχε πάρει είδηση...
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις στη Θεσσαλονίκη για όσα έπραττε γυναίκα εδώ και περίπου ένα εξάμηνο. Η απάτη αποκαλύφθηκε και το θύμα προσπαθεί ακόμα να πιστέψει τι έγινε.

Δείτε επίσης: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε εξαπατήσει πολλά θύματα σε όλη τη χώρα – Από τη φυλακή καλούσε συνταξιούχους ο αρχηγός της! (video)

Χρησιμοποιώντας την τραπεζική κάρτα ηλικιωμένου, τον οποίο επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα λόγω της φιλίας που τους συνέδεε, μία 53χρονη – χωρίς να γίνει αντιληπτή – προέβη σε διαδοχικές αναλήψεις χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμού του ανυποψίαστου θύματος.

Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να του αποσπάσει σε διάστημα έξι μηνών ποσό άνω των 40.000 ευρώ.

Κατόπιν καταγγελίας, η Ασφάλεια Καλαμαριάς εξιχνίασε την υπόθεση σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος της 53χρονης.

Προσοχή! Νέα απάτη με "δόλωμα" το Power Pass (video)

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στους δικαιούχους μετά από καταγγελία για νέα απάτη με δόλωμα το Power Pass.

Οι πάσης φύσεως απατεώνες καραδοκούν, δοκιμάζουν νέες συνταγές και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβά. Με την ευκαιρία, δείτε την οριστική ημερομηνία κατάθεσης των χρημάτων της επιδότησης του Power Pass.

Η καταγγελία αποκάλυψης της απάτης

Το απόγευμα της Τετάρτης (6/7), η εκπομπή Live News έφερε στο προσκύνιο μία καταγγελία απάτης με "δόλωμα" το Power Pass.

Εκεί που καθόταν αμέριμνη στο σπίτι της, στα Σεπόλια, το κινητό της τηλέφωνο άρχισε να χτυπά, με την προσπάθεια των απατεώνων να είναι διπλή.

Δόλωμα τα χρήματα του power pass που περιμένει και ήδη έχουν αρχίσει να καταβάλλονται σε ορισμένους. Μόνο που το συγκεκριμένο δίδυμο, το μόνο που ήθελε ήταν τους τραπεζικούς κωδικούς της γυναίκας για να αδειάσει τον λογαριασμό της.

Τις τελευταίες μέρες οι σχετικές καταγγελίες στην αστυνομία πληθαίνουν γεγονός που υφιστά την προσοχή σε όλους. Αφού το να δώσει κανείς τους τραπεζικούς του κωδικούς, τον βάζει αυτόματα σε απρόβλεπτες περιπέτειες.

Οι απόπειρες εξαπάτησης όλο και πληθαίνουν, με τους δράστες όπως φαίνεται να μην κάνουν ούτε… καλοκαιρινές διακοπές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share