Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποφασισμένη να τα ανατρέψει όλα η Γεωργία Μπίκα: Η νέα κίνηση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης (video)

Υποστηρίζει ακόμη πως η αλήθεια θα λάμψει!

8 Ιουλίου 2022 11:00
Αποφασισμένη να τα ανατρέψει όλα η Γεωργία Μπίκα: Η νέα κίνηση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γεωργία Μπίκα παραμένει στη Θεσσαλονίκη και υποστηρίζει πως η αλήθεια θα λάμψει. Δηλώνει αποφασισμένη να επιμείνει και να κάνει όσες κινήσεις χρειαστούν για να αποδείξει ότι δεν έλεγε ψέματα για τα όσα έγιναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Όταν όπως λέει, έπεσε θύμα βιασμού, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Η διερεύνηση πάντως δεν την δικαιώνει μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης: Περνά στην αντεπίθεση και πάλι η Γεωργία Μπίκα: «Θα φτάσω μέχρι τον Θεό για να αποδειχθεί η αλήθεια» (video)

Τα ηνία της νομικής εκπροσώπησης στην πολύκροτη υπόθεση με την καταγγελία για βιασμό που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος προμηνύει ότι θα υπάρξει μπαράζ νομικών ενεργειών για την δικαίωσή της. Ο κ. Διαλυνάς θα έχει την βασική ευθύνη των κινήσεων που θα ακολουθήσουν ενώ στο πλευρό της Γεωργίας παραμένει ως νομικός σύμβουλος ο κ. Αθανάσιος Ζιώγας.

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε έκανε δεκτή την εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα, «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

Οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επέβαλλαν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση. Η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα μετά την απαλλαγή του κατηγορουμένου ήταν μία και μοναδική, πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την δικαίωσή της.

«Ενημερώθηκα για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση, να τεθεί η υπόθεσή μου στο αρχείο» ανέφερε αρχικά η καταγγέλλουσα. Δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

«Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου, ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεσή μου στο ακροατήριο, για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα, μπροστά σε μία ανοιχτά και δημόσια διαδικασία» σημείωσε, ειδικότερα.

«Πολύ σύντομα θα προβούμε σε μπαράζ νομικών ενεργειών και όχι μόνο» δήλωσε στο thesstoday.gr, ο κ. Διαλυνάς, με σκοπό να κριθούν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές τα στοιχεία που μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν αγνοηθεί αλλά και να ακολουθήσει ο καταλογισμός περαιτέρω ευθυνών. «Από σήμερα μου ανετέθη η ευθύνη της νομικής υποθέσεως και μου ζητήθηκε να προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται για την δικαίωσή της».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share