Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Χρυσή» διάρρηξη σε μπαρ - Έφυγαν «κύριοι» με το χρηματοκιβώτιο (Video)

«Οι δράστες ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έκαναν, ήξεραν καλά το μαγαζί»

5 Ιουλίου 2022 11:03
Θεσσαλονίκη: «Χρυσή» διάρρηξη σε μπαρ - Έφυγαν «κύριοι» με το χρηματοκιβώτιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ολόσωμες φόρμες και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τρεις δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (02-07-2022) σε γνωστό μπαρ που βρίσκεται στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Κατούνη 31. Ο συνεργός, τους περίμενε έξω από το μαγαζί με μία μαύρη Mercedes.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία με το χρηματοκιβώτιο

Το ρολόι έδειχνε 05:13, όταν οι τρεις δράστες μπήκαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο του μαγαζιού, την οποία διέρρηξαν ανενόχλητοι. Σύμφωνα με το thestival.gr, με βαριοπούλα κατάφεραν και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν εντοιχισμένο σε τοίχο του καταστήματος και πριν φύγουν άδειασαν και το ταμείο. Η λεία τους αγγίζει τα 15.000 ευρώ!

Ένας εκ των ιδιοκτητών του μαγαζιού, ο κ. Χρήστος Ελευθεριάδης τονίζει πως σύμφωνα και με τα όσα τους είπαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, «οι δράστες ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έκαναν, ήξεραν καλά το μαγαζί και ήταν οργανωμένοι. Μέσα στο μαγαζί δεν προκάλεσαν καμία ζημιά. Μπήκαν από την είσοδο. Διέρρηξαν την πόρτα και μπήκαν».

Ο ίδιος λέει πως όταν την επόμενη ημέρα διαπίστωσαν τι είχε συμβεί, τρομοκρατήθηκαν. «Μπήκαν μέσα με βαριοπούλα και το ότι ήξεραν ακριβώς που είναι τι, είναι σοκαριστικό. Η οικονομική ζημία φυσικά και είναι σημαντική, αλλά ευτυχώς που τουλάχιστον εκείνη την ώρα δεν ήταν στο μαγαζί κανένας από τους υπαλλήλους μας. Περιμένουμε την εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών», καταλήγει ο κ. Ελευθεριάδης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share