Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 53χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά την ανήλικη φίλη της κόρης του

Ο συλληφθείς προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της, εξιστορώντας γεγονότα ερωτικού περιεχομένου

5 Ιουλίου 2022 09:48
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 53χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά την ανήλικη φίλη της κόρης του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη ενός 53χρονου προέβησαν χθες (4/7) οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας. Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων.

Δείτε επίσης: Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο στην Βρετανία: Βουλευτής του Τζόνσον «ήπιε υπερβολικά πολύ» και παρενόχλησε άνδρες

Είχε προηγηθεί καταγγελία του πατέρα ανήλικης, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς εντός οικίας του σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, στην οποία φιλοξενείτο η ανήλικη, προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της, εξιστορώντας γεγονότα ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Νύχτα τρόμου για 19χρονη στη Νέα Σμύρνη: 30χρονος της επιτέθηκε ενώ γύριζε σπίτι της - Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα

Άγρια σεξουαλική επίθεση σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/6), μια 19χρονη κοπέλα. Η νεαρή, πήγαινε στο σπίτι της όταν την πλησίασε ένας περίεργος άνδρας ο οποίος την άρπαξε από το χέρι, άρχισε να τη θωπεύει και στη συνέχεια επιχείρησε να της σκίσει τα ρούχα.

Το θύμα σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα νύχια του σεξουαλικού αρπακτικού χάρη στην επέμβαση μιας παρέας νεαρών ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Καβάλα: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από νηπιαγωγό (video)

Το σκηνικό του τρόμου για την 19χρονη άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 23:10. Βάδιζε αμέριμνη προς το σπίτι της και κοντά στη στάση τραμ Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη συμβολή με την οδό Βιθυνίας, μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία της Νέας Σμύρνης, αισθάνθηκε ένα χέρι να την αρπάζει με βια.

Ήταν ένας 30χρονος ο οποίος άρχισε να τη θωπεύει και παράλληλα να εκστομίζει χυδαία σχόλια. Η κοπέλα έντρομη τον απώθησε όμως αυτός, επέμενε και μάλιστα επιχείρησε να της σκίσει και τα ρούχα. Το θύμα συνέχιζε να αντιστέκεται και να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς μια παρέα νεαρών που περνούσε από το σημείο επενέβη και κατάφεραν να την απαγκιστρώσουν από τον ανώμαλο άνδρα με τις άγριες διαθέσεις.

Μάλιστα κάλεσαν και την Αστυνομία με αποτέλεσμα οι άνδρες της Άμεσης Δράσης που έφθασαν στο σημείο και “χτένισαν” την περιοχή να εντοπίσουν τον δράστη. Πρόκειται για έναν Έλληνα ηλικίας 30 ετών, κάτοικο του κέντρου της Αθήνας.

Σοκ στη Ν. Σμύρνη: Άγνωστος πυροβόλησε από μπαλκόνι 17χρονο μαθητή στην κεντρική πλατεία

Τυφλά «πυρά» από αεροβόλο όπλο αγνώστου δέχθηκε ένας 17χρονος μαθητής μετά από σχολική γιορτή στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης. Με την ευκαιρία, δείτε τη τραγωδία που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο.

Τον νεαρό όλα δείχνουν ότι άγνωστος δράστης στόχευε για αρκετή ώρα από μπαλκόνι κτιρίου το οποίο βρίσκεται επάνω στην πλατεία. Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ καθώς το περιστατικό κρίνεται ως ιδιαιτέρως σοβαρό δοθέντος ότι η πλατεία της Νέας Σμύρνης συγκεντρώνει καθημερινά χιλιάδες κόσμο.

Το χρονικό του συμβάντος

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα (13/6) περίπου στις 4 πμ στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το newsbreak.gr, ο νεαρός βρισκόταν με την παρέα του αποτελούμενη από συμμαθητές του έξω από πολύ γνωστό καφέ της περιοχής το οποίο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, όπως αναφέρει, όταν ξαφνικά ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο πρόσωπο και συγκεκριμένα μόλις δυο εκατοστά κάτω από το δεξί μάτι.

αστυνομια-περιπολικο

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη μετά από πολλούς μήνες βραδινή έξοδος του 17χρονου καθώς προετοιμαζόταν για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Εκείνο το βράδυ η τάξη του είχε συγκεντρωθεί για το πάρτι αποφοίτησης σε γνωστό κατάστημα της πλατείας.

Όση ώρα βρισκόταν στο σημείο ο νεαρός μαθητής ούτε που διανοούνταν ότι ο δράστης τον σημάδευε με όπλο. Ο 17χρονος αποτελούσε ακίνητο στόχο καθώς όταν δέχθηκε την βολίδα δεν κινούνταν, αλλά καθόταν σε μια καρέκλα του καταστήματος.

«Αισθάνθηκα ένα τράνταγμα στο κεφάλι, πόνο στα ζυγωματικά της δεξιάς πλευράς του προσώπου μου κι άρχισα να αιμορραγώ» περιγράφει συγκλονισμένος στο newsbreak.gr. Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί παρατήρησε το πουκάμισο του (λευκό) να ποτίζει αίμα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έβγαζε ο ίδιος την ματωμένη βολίδα που είχε καρφωθεί κάτω από το μάτι του.

«Αμέσως έβαλα το χέρι μου στο σημείο όπου πονούσα και αφαίρεσα έντρομος μια βολίδα που είχε σφηνωθεί στο δέρμα μου» συνεχίζει. «Συνειδητοποίησα ότι το πουκάμισο μου (λευκό) είχε λερωθεί από αίμα και τρομαγμένοι όλοι αναχωρήσαμε για τα σπίτια μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share