Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα»: Μαινόμενος Αλέξης Κούγιας – Αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο συντρόφους! (video)

Μάλιστα καταγγέλλει μέχρι και οικονομικές συναλλαγές μεταξύ των δύο γυναικών

2 Ιουλίου 2022 20:48
«Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα»: Μαινόμενος Αλέξης Κούγιας – Αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο συντρόφους! (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του MEGA έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την υπόθεση ξυλοδαρμού πρώην συντρόφου του.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είναι το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ άφησε αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο πρώην συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη. Θυμίζουμε ότι με μία από τις δύο, ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Δείτε επίσης: «Δεν άντεχα άλλο την κόλαση πλάι του - "Σύννεφο" το κέρατο...»: Κατακεραυνώνει τον Θέμη Αδαμαντίδη και η μητέρα των παιδιών του (video)

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της. Ο ποινικολόγος είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας. Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η μία σύντροφος είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

«Μου κάνει εντύπωση, όμως, διότι βλέπω μια συνέρευση στην κυριολεξία», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. «Άκουσα το πρωτοφανές ότι η δεύτερη έδινε χρήματα στην πρώτη. Από πού; Τι εργασία κάνει αυτή και από την οποία κερδίζει χρήματα;», αναρωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

Και για τις δύο, ο Θέμης Αδαμαντίδης, υποστήριξε ο δικηγόρος, είναι «χρυσοτόκος όρνιθα». «Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν άνδρες με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως είναι ο κ. Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν με αυτό τον τρόπο ότι μπορεί να γίνουν οι ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων», πρόσθεσε.

Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στο MEGA

«Μικρό καλάθι για τις καταγγελίες»

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης κατάλαβε τι ζητούσαν από τον ίδιο τις απομάκρυνε και χαρακτήρισε ως θύμα τον τραγουδιστή. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει ξανά και ξανά θύμα από τέτοιες γυναίκες. «Να κρατάτε μικρό καλάθι για τις καταγγελίες», είπε ακόμα ο Αλέξης Κούγιας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share