Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού όταν έμαθε για την αποφυλάκισή του (video)

«Δεν το πίστευε», είπε ο δικηγόρος του

1 Ιουλίου 2022 22:24
Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού όταν έμαθε για την αποφυλάκισή του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης φρουρούμενος έπειτα από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Το δικαστήριο αποφάσισε το απόγευμα της Παρασκευής (1/7) την αποφυλάκισή του υπό όρους, κάτι το οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν γνώριζε.

Ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισκέφθηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη στο νοσοκομείο προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφαση του δικαστηρίου και όπως χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις του στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, ο ηθοποιός δεν τον πίστευε ενώ μόλις συνειδητοποίησε τι άκουσε, ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς.

«Του ανακοίνωσα το αποτέλεσμα. Δεν το πίστευε. Του το είπα δυο τρεις φορές. Όταν το συνειδητοποίησε έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Δεν μου είπε τίποτα μόνο λυγμούς» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Να σημειωθεί πως μόλις η είδηση της αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη έγινε γνωστή, το αντίστοιχο hashtag με το επίθετό του, ανέβηκε στην πρώτη θέση του twitter με τους χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του δικαστηρίου.

Κρίσιμες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο!

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 30/6 αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του, το οποίο αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν πως τελικά ήταν ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Το πρωί της Παρασκευής 1/7 δημοσιογράφος της εκπομπής, Super Κατερίνα αποκάλυψε πως ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο νοσηλείας, όπου εκεί θα του παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα και θα του κάνουν τις εξετάσεις που πρέπει ενώ οι πληροφορίες επίσης λένε πως δεν είναι σε καλή κατάσταση, τόσο ψυχολογική, όσο και σωματική.

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Μπορεί να πεθάνει»!

Πολύ σοβαρή έχει γίνει, πια, η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, με το δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να αναφέρει πως ο ηθοποιός ενδέχεται ακόμη και να χάσει τη ζωή του, καθώς πρέπει να μπει στο χειρουργείο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο κύριος Δημητρακόπουλος, παράλληλα, επεσήμανε πως η απολογία του ηθοποιού αργεί ακόμη, ενώ εξήγησε πως έχει μια ασθένεια, από την οποία έπασχε και ο πατέρας του, αποβιώνοντας στα 62 του.

Αυτή είναι η αλήθεια για την υγεία του Φιλιππίδη

«Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό.

Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος έγινε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

«Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40», πρόσθεσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share