Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα είδε όλα ο Σάκης Αρναούτογλου: «Περίεργο» φαινόμενο στην... καρδιά του καλοκαιριου - Θα μας πάει 2 μήνες πίσω! (video)

Για ανοιξιάτικη... εισβολή μας προετοιμάζει ο γνωστός μετεωρολόγος

1 Ιουλίου 2022 20:55
Τα είδε όλα ο Σάκης Αρναούτογλου: «Περίεργο» φαινόμενο στην... καρδιά του καλοκαιριου - Θα μας πάει 2 μήνες πίσω! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί του Σαββάτου (2/7) θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη την Ελλάδα, αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε σύννεφα στα ορεινά – ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και την Μακεδονία.

Διαβάστε επίσης: «Κόλαση» με άστατο καιρό και σοβαρό κίνδυνο για φωτιές το Σαββατοκύριακο - Κρούουν τον κώδωνα Αρναούτογλου, Καλλιάνος και Μαρουσάκης

Από το βράδυ η αστάθεια θα περιοριστεί, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ. Στην Αττική θα έχουμε ήλιο, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε σύννεφα στα ορεινά. Η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε αστάθεια στις δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές της περιφέρειας.

συννεφα-καιροσ-1-7

Την Κυριακή θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα, ενώ χρειάζεται προσοχή λόγω των ανέμων σε Εύβοια, Αττική και Κορινθιακό. Η θερμοκρασία στους 32-34 βαθμούς στα ηπειρωτικά. Τη Δευτέρα επίσης θα έχουμε ήλιο παντού και μεμονωμένες μπόρες στα ΒΔ ορεινά της χώρας. Η θερμοκρασία στους 32-34 βαθμούς.

Την Τρίτη το ίδιο σκηνικό όπως και την Τετάρτη με τους ισχυρούς ανέμους να παραμένουν. Την Τετάρτη θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας. Τέλος, κατά τον Σάκη Αρναούτογλου ψυχρές αέριες μάζες από το επόμενο Σάββατο θα φτάσουν στην Ελλάδα και στη Β.Ελλάδα. Θα έχουμε έντονη αστάθεια σε κάποιες περιοχές.

Αυτό το σκηνικό αστάθειας θα κρατήσει έως τις 12-13 Ιουλίου και αυτό να το σημειώσουν όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, κλείνοντας, είπε: Δεν θα πάμε σε χειμώνα, μην ακούτε διάφορα. Το καιρικό σκηνικό αντί για άκρως καλοκαιρινό θα γίνει ανοιξιάτικο και θα θυμίζει λίγο… Μάιο. Θα πάμε δηλαδή, (καιρικά) δυο μήνες πίσω.

Το σχετικό βίντεο με την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share