Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό περιστατικό στην Κρήτη: 30χρονος αυτοτραυματίστηκε με αλυσοπρίονο - Υπέστη ακρωτηριασμό στα γεννητικά του όργανα

Καταβάλλονται προσπάθειες να διαφύγει η ζωή του τον κίνδυνο

1 Ιουλίου 2022 19:56
Φρικιαστικό περιστατικό στην Κρήτη: 30χρονος αυτοτραυματίστηκε με αλυσοπρίονο - Υπέστη ακρωτηριασμό στα γεννητικά του όργανα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στο ΠΑΓΝΗ μετά από μεταφορά άνδρα περίπου 30 ετών, ο οποίος κατά τη διάρκεια εργασιών με αλυσοπρίονο τραυματίστηκε σοβαρά στα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο 30χρονος υπέστη ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων, ενώ πλέον καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η ζωή του διαφύγει τον κίνδυνο αλλά και να αποκατασταθούν οι βλάβες που προκλήθηκαν από το σοβαρό τραυματισμό του από το αλυσοπρίονο.

Δείτε επίσης: Φρίκη με «δράστη» φίδι: Τον δάγκωσε πύθωνας στα γεννητικά όργανα μέσα από την λεκάνη της τουαλέτας!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως γίνεται προσπάθεια ώστε με αερογέφυρα ζωής, ο τραυματίας να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο των Αθηνών.

Νεκρός σε τροχαίο, ανήμερα της γιορτής του, ο Τόλης Κλαψινός!

τολησ-κλαψινοσ-θανατοσ-1-7

Οικογένεια και φίλοι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι αντί να γιορτάζουν σήμερα την ονομαστική γιορτή του Τόλη, όπως αποκαλούσαν τον άτυχο 58χρονο, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου, καλούνται τελικά να τον αποχαιρετήσουν για πάντα.

Ο Αποστόλης Κλαψινός έχασε τη ζωή του στο νέο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο ΒΟΑΚ, μετά την γέφυρα Γερανίου στο Ρέθυμνο. Σε αυτό, όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή ενεπλάκησαν τρία οχήματα τα οποία και συγκρούστηκαν. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν εκτός από το θανάσιμο τραυματισμό του 58χρονου να τραυματιστούν ελαφρότερα ακόμα τέσσερα άτομα.

Στο σημείο, έσπευσε η Τροχαία ΒΟΑΚ, αλλά και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Δυστυχώς όμως ο 58χρονος Αποστόλης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Για την απώλεια του Αποστόλη, η Κοινότητα Γερανιού Ρεθύμνου εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα. «Το Γεράνι «αποχαιρετά» δυστυχώς πολύ πρόωρα, τον Αποστόλη Ανδ. Κλαψινό. Ο Αποστόλης έχασε την ζωή του, σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στον ΒΟΑΚ, χθες το απόγευμα. Το τοπικό συμβούλιο Γερανίου, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του και ευχόμαστε ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσουν την τεράστια και άδικη απώλεια του Αποστόλη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share