Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ομηρία επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη: Κρεμάστηκε σε αυτοκίνητο για να σταματήσει τους ληστές - Τον έσερναν για 4 χιλιόμετρα! (video)

Το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στη Νέα Ευκαρπία

1 Ιουλίου 2022 17:08
Ομηρία επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη: Κρεμάστηκε σε αυτοκίνητο για να σταματήσει τους ληστές - Τον έσερναν για 4 χιλιόμετρα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε βιοτεχνία επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πραγματοποιούσε χρηματική συναλλαγή με έναν υποτιθέμενο πελάτη. Το θύμα αντιλήφθηκε πως εκείνος έπαιρνε χρήματα από το ταμείο και προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο δράστης, προκειμένου να κερδίσει χρόνο, έβαλε τρικλοποδιά στο θύμα, το οποίο βρέθηκε στο πάτωμα.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, αμέσως έφτασε στο σημείο όχημα στο οποίο επιβιβάσθηκε ο δράστης. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης έτρεξε να προλάβει το αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από την πόρτα ενόσω το αμάξι ήταν εν κινήσει. Τότε ο δράστης τον τράβηξε μέσα και συνεχίστηκε η πορεία του αυτοκινήτου.

Στην περιοχή του εργοστασίου “ΤΙΤΑΝ“ στην Θεσσαλονίκη, ο 33χρονος άνδρας αφέθηκε από τους ληστές και επέστρεψε στην επιχείρησή του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

«Ήταν πίσω στην αποθήκη να πάρουν υλικά. Τον είδε να παίρνει χρήματα από το ταμείο. Ο πελάτης του έβαλε τρικλοποδιά και χτύπησε και στο κεφάλι. Πήραν μαζί τους τον γιό μου. Τον επέστρεψε πίσω ένας με μηχανάκι. Είναι τρομερό αυτό που έγινε», αναφέρει σε δηλώσεις του και σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του θύματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει τραύμα από δάγκωμα στο χέρι. Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει περίπου 500 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας και ο πατέρας του θύματος στο grtimes, όλα έγιναν περίπου στις δύο το μεσημέρι όταν ένας από τους δύο δράστες μπούκαρε στην εταιρεία, πήγε μέσα στο γραφείο της επιχείρησης και άρπαξε περίπου 500 ευρώ που υπήρχαν στο γραφείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share