Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ξένια Καγκελίδου: Μητέρα 4 παιδιών στο κατώφλι του Πολυτεχνείου Κρήτης - Έδωσε πανελλήνιες χωρίς φροντιστήριο

Πόσο περήφανα τα παιδιά της!

30 Ιουνίου 2022 10:41
Ξένια Καγκελίδου: Μητέρα 4 παιδιών στο κατώφλι του Πολυτεχνείου Κρήτης - Έδωσε πανελλήνιες χωρίς φροντιστήριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, υποψήφια των πανελλαδικών εξετάσεων 2022 και σύντομα φοιτήτρια στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Πρόκειται για την Ξένια Καγκελίδου από Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, η οποία, σύμφωνα με το zarpanews.gr, κατάφερε και έγραψε πολύ καλά στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα χωρίς να κάνει φροντιστήριο, πετυχαίνοντας έτσι τον στόχο της.

Η Ξένια Καγκελίδου έγραψε 18,9 στα Μαθηματικά, 16,9 στη Χημεία, 16,4 στην Έκθεση και 14,7 στα Δίκτυα.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Πανελλήνιες 2022: Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ - Οι προθεσμίες για το μηχανογραφικό

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022: Μητέρα 4 παιδιών στο κατώφλι του Πολυτεχνείου Κρήτης - Έδωσε πανελλήνιες χωρίς φροντιστήριο

Όπως δηλώνει η ίδια, οι καθηγητές της ήταν αυτοί που την βοήθησαν στο να πετύχει τον στόχο της: «Είχα πολλή βοήθεια από τους καθηγητές μου. Είχα συστηματικό διάβασμα αλλά το απολάμβανα. Και νομίζω ότι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας, όταν το απολαμβάνεις, τα καταφέρνεις. Είχα όμως λίγο άγχος προς το τέλος, αλλά φυσιολογικό, όπως έχουν όλοι οι υποψήφιοι».

Σε ερώτηση για το πως αντιλήφθηκαν τα παιδιά την επιτυχία της μαμάς τους, απάντησε πως «τα μικρότερα δεν το πολυκατάλαβαν αλλά ο μεγάλος που θα δώσει του χρόνου εξετάσεις, έμεινε άφωνος με την βαθμολογία μου και αναρωτιέται αν κι αυτός του χρόνου θα καταφέρει να γράψει το ίδιο ή και καλύτερα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share