Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για να λάβουν τη κατάθεσή της για Μαλένα και Ίριδα

Καταιγιστικές εξελίξεις!

29 Ιουνίου 2022 17:31
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για να λάβουν τη κατάθεσή της για Μαλένα και Ίριδα
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένεται να περάσει το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού τις επόμενες ώρες για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Με την ευκαιρία, δείτε τις βόμβες της Αγγελικής Νικολούλη για το θρίλερ της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr αυτό θα γίνει αύριο, έπειτα από την εισαγγελική παραγγελία για ανωμοτί κατάθεση της 33χρονης που έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Η ίδια θεωρείται ως μοναδική ύποπτη για την ανθρωποκτονία και των δύο μικρότερων παιδιών της ηλικίας 3,5 ετών και 6 μηνών.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για να λάβουν τη κατάθεσή της
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Η 33χρονη κατηγορούμενη θα έχει την δυνατότητα, μετά από την προθεσμία που αναμένεται να λάβει, να μελετήσει τη δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται περισσότερες από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στη συνέχεια είτε θα καταθέσει ενώπιον των αστυνομικών είτε θα υποβάλει σχετικό υπόμνημα, με τους εισαγγελείς να έχουν τον τελευταίο λόγο για την άσκηση ποινικής δίωξης κάτι που θα σημαίνει την έναρξη νέου κύκλου ανάκρισης.

«Κλειδί» για τις νέες αυτές εξελίξεις στάθηκε το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών Καρακούκη- Καλόγρηα, που χρησιμοποίησαν δύο μεθόδους για να συντάξουν τη κρίσιμη έκθεση τους καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αιτία θανάτου και των δύο παιδιών, ήταν η ασφυξία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share