Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός ράπερ για τον βιασμό 16χρονης

Ο δράστης συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης

29 Ιουνίου 2022 16:51
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός ράπερ για τον βιασμό 16χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 27χρονος ράπερ, γνωστός ως «Saint», συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τεράστια διαδικτυακή απάτη: «Βιντεοσκοπηθήκατε παρακολουθώντας...»

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 27χρονου δόθηκαν από την αστυνομία στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκαλώντας αίσθηση τόσο στους φίλους του όσο και στους υποστηρικτές της μουσικής του.

Ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει τα μέσα και τον Ιανουάριο του 2021 όταν σε περίοδο αυστηρών περιορισμών κατά του κοροναϊού εκείνος γύριζε βίντεο κλιπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, στο γύρισμα εντύπωση είχαν προκαλέσει και τα όπλα που είχε χρησιμοποιηθεί για τα οποία είχε παραδεχτεί πως ήταν ψεύτικα.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός ράπερ για τον βιασμό 16χρονης

Ο δράστης συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς, στις 7 Ιουνίου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share