Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν άντεξε η μητέρα του Γιάννη Κοντούλη: Ασύλληπτος πόνος στην κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη!

Εικόνες Αρχαίας Τραγωδίας!

29 Ιουνίου 2022 12:18
Δεν άντεξε η μητέρα του Γιάννη Κοντούλη: Ασύλληπτος πόνος στην κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη!
Πηγή φωτογραφίας: ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή την ώρα λένε το τελευταίο αντίο με τις τιμές που του αναλογούν, στον αδικοχαμένο ναύαρχο Γιάννη Κοντούλη, ο οποίος πριν λίγες μέρες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε διακριτικά το τελευταίο διάστημα, βυθίζοντας στην θλίψη όλο τον κόσμο που τον ήξερε και μιλά για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Στη Μητρόπολη Αθηνών τραγικές φιγούρες είναι η σύζυγός του Δέσποινα Μοιραράκη αλλά και τη μητέρα του, καθώς εμφανίζονται υποβασταζόμενες, πλάι στα υπόλοιπα συγγενικά πρόσωπα του αείμνηστου ναυάρχου.

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κοντούλη

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», ενώ η σύζυγό του, είχε ήδη κάνει παράκληση για την ταφή του στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας, άπαντες να σεβαστούν το πένθος τους και να μην υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι.

Στα πρώτα πλάνα από τον ναό, η μητέρα του φαίνεται τελείως συντετριμμένη από το χαμό του γιου της, ενώ ο φακός τη δείχνει σε κάποια στιγμή να πιάνει το πρόσωπό της μην μπορώντας προφανώς να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της...

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share