Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων – Απείλησε εργαζόμενους

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα

29 Ιουνίου 2022 11:14
Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων – Απείλησε εργαζόμενους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (29.06.2022) στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας μπήκε κρατώντας μια καραμπίνα σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της 26ης Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ισόβια για τον αγγειοχειρουργό - Δικαίωση για την οικογένεια της άτυχης Νταϊάνας (Video)

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, με το προσωπικό και τους πελάτες που βρίσκονταν στην αντιπροσωπεία να πανικοβάλλονται στη θέα του μεσήλικα άνδρα με την καραμπίνα!

Ο άνδρας έφτασε στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων 26ης Οκτωβρίου 82 με ένα SUV. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, κατέβηκε από το αυτοκίνητο κρατώντας καραμπίνα και μπήκε στο κατάστημα απειλώντας τους εργαζόμενους.

Διατηρώντας την ψυχραιμία τους, οι υπάλληλοι κατάφεραν να καλέσουν την Αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα ύστερα από κυνηγητό, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο Voria.gr. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου και κρατείται.

Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος οι δύο νεκροί - «Έβαλαν χειροπέδες και αυτοκτόνησαν» (Video)

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου μίας 72χρονης και του 50χρονου γιου της, οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν σήμερα το απόγευμα από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Οι δυο τους ήταν δεμένοι με χειροπέδες μεταξύ τους, αλλά και στο τιμόνι του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, μητέρα και γιος φαίνεται πως είχαν δέσει επάνω τους σακιά με άμμο.

Πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή.

Σήμερα όπως όλα δείχνουν μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας, καθώς είχαν και οικονομικές δυσκολίες

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14.00 και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας. «Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Μάλιστα σύμφωνα με τους περίοικους δεν είναι η πρώτη φορά στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, όπου αυτοκίνητο βουτάει στη θάλασσα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η τρίτη. Ένας αθλητικός παραγωγός αυτοκτόνησε εδώ. Και ένας ακόμη άνθρωπος», αναφέρει κάτοικος της περιοχής. «Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό. Μάλλον πρέπει να βάλουν πασαλάκια. Μάλιστα την προηγούμενη φορά που είχε γίνει αυτό βούτηξε ένας για να σπάσει το τζάμι και να σώσει αυτόν που ήταν μέσα. Και αυτός του είπε «άσε με ρε εγώ θέλω να πεθάνω. Είχε πέσει στην ευθεία εδώ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share