Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μύκονος: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του επιχειρηματία - «Εμείς εδώ δεν έχουμε κόντρα...»

Ο αδερφός του θύματος μίλησε για το τραγικό περιστατικό

29 Ιουνίου 2022 09:37
Μύκονος: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του επιχειρηματία - «Εμείς εδώ δεν έχουμε κόντρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης κατά του ξενοδόχου στη Μύκονο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega. Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το κίνητρο των δραστών.

«Έχει συλληφθεί ένα άτομο και πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον φυσικό ή ηθικό αυτουργό. Το άτομο που είναι πίσω από το βανάκι, τρακάρει επίτηδες το βανάκι, το θύμα βγαίνει να δει τι έγινε και ύστερα ο δράστης τον χτυπά με κάποιο αντικείμενο. Πρόκειται για ημεδαπό που αναζητείται, ωστόσο ο συνεργός του, ο αλλοδαπός συλληφθείς, θα κατηγορηθεί για συνέργεια» είπε.

Δείτε επίσης: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στη Μύκονο: Μία σύλληψη και οκτώ προσαγωγές μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους

«Είναι περισσότερο για εκφοβισμό» είπε για το κίνητρο. «Το οργανωμένο έγκλημα χτυπάει διαφορετικά. Η Αστυνομία με στοχευμένη έρευνα, προχώρησε σε συλλήψεις» ανέφερε.

«Δεν έχουμε κόντρα με κάποιον»

Ο αδερφός του θύματος, Γιώργος Κουσάθανας-Μάγκας μίλησε στο Mega για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το θύμα.

«Ο αδερφός μου τώρα είναι καλά, έχει πάθει σοκ με αυτή την ιστορία. Αυτοί τον παρακολουθούσαν έξω από το ξενοδοχείο μας. Αυτό το συμβάν έγινε λίγο πιο πάνω στον περιφερειακό. Υπήρχε και άλλος που τον παρέλαβε, αυτός που συνελήφθη. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι κλεμμένο. Ο δράστης έφυγε την ίδια μέρα με το αεροπλάνο και ο συλληφθείς τον περίμενε σε άλλο σημείο» δήλωσε.

«Εμείς εδώ δεν έχουμε κόντρα με κάποιον. Μόνο με ένα διπλανό μαγαζί αλλά γενικά δεν έχουμε καμία αντιδικία με κανέναν. Θα βγει από την έρευνα ποιος το έκανε. Η έρευνα έχει προχωρήσει» κατέληξε.

Άγριος ξυλοδαρμός στη Μύκονο: Εξιχνιάστηκε η επίθεση σε βάρος ξενοδόχου – Το σκηνοθετημένο τροχαίο και ο ηθικός αυτουργός

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απρόκλητης επίθεσης σε βάρος του ξενοδόχου στη Μύκονο. Συνελήφθη 31χρονος για την εμπλοκή του στην υπόθεση και ταυτοποιήθηκε ο φυσικός αυτουργός.

Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έφτασε στον δράστη του άγριου ξυλοδαρμού που έλαβε χώρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στο νησί.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης και ανάλυσης της υπόθεσης διαπιστώθηκε η εμπλοκή 3 ατόμων και συγκεκριμένα 32χρονου ημεδαπού ως φυσικού αυτουργού της επίθεσης και 2 ακόμη ατόμων ως συνεργών του.

Αναλυτικότερα, από την συνδυαστική αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης και την ανάλυση του προανακριτικού υλικού που συλλέχθηκε προέκυψε ότι, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, ο 32χρονος ακολούθησε τον επιχειρηματία οδηγώντας κλεμμένο όχημα και προκάλεσε σκοπίμως τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, προσκρούοντας στο όχημα του.

Ακολούθως επιτέθηκε απρόκλητα στον επιχειρηματία προσπαθώντας να του προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες, με χρήση βαρέως αντικείμενου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετά την επίθεση ο 32χρονος διέφυγε, αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, επιβιβαζόμενος σε έτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος αλλοδαπός.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων που διενεργούνται το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, ο ένας από τους συνεργούς (31χρονος αλλοδαπός), ο οποίος αρνήθηκε τον έλεγχο και συνελήφθη για απείθεια.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο με το οποίο ο 31χρονος μετέφερε τον 32χρονο, καθώς και κινητό τηλέφωνο. Για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώπιων του οποίου οδηγείται ο συλληφθείς με τις δικογραφίες που σχηματιστήκαν σε βάρος του.

Τι είχε δηλώσει ο ξενοδόχος

Ο επιχειρηματίας σοκάρει με την περιγραφή του τη στιγμή της επίθεσης.

«Με τράκαρε ένα αυτοκίνητο και μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί, μου επιτέθηκε ο οδηγός». Όπως λέει, «φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε λοστό, με τον οποίο με χτύπησε στο κεφάλι. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share