Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αθανασία Φλώρου: Η 1η των πρώτων με 19095 μόρια έσπασε τα κοντέρ των Πανελλαδικών και εξηγεί πως τα κατάφερε

Περήφανοι οι γονείς της!

28 Ιουνίου 2022 23:10
Αθανασία Φλώρου: Η 1η των πρώτων με 19095 μόρια έσπασε τα κοντέρ των Πανελλαδικών και εξηγεί πως τα κατάφερε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρώτη των…πρώτων στα Λύκεια της Κοζάνης φαίνεται πως είναι, με 18.900 μόρια χωρίς συντελεστές (19.095 με συντελεστές) η Αθανασία Φλώρου από το 4ο ΓΕΛ της πόλης, η οποία επιθυμεί να εισαχθεί στο Οικονομικό της ΣΣΑΣ.

«Αισθάνομαι ότι δικαιώθηκε η προσπάθεια μου και ότι ανταμείβονται οι κόποι μου. Το κοινότυπο που λένε όλοι ότι η επιτυχία έρχεται μετά από συστηματικό διάβασμα και μεθοδική προσπάθεια, επαληθεύεται και στη δική μου περίπτωση», δήλωσε η Αθανασία στο kozanimedia.gr μιλώντας για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες φέτος. «Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν με τον τρόπο του ο καθένας για να τα καταφέρω και εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία και να μην εγκαταλείπουν τους στόχους τους, οποίες δυσκολίες κι αν προκύψουν», συμπλήρωσε και έστειλε το δικό της μήνυμα για όσους δεν πέρασαν σε κάποιο πανεπιστήμιο.

Δείτε με την ευκαιρία: Πανελλήνιες 2022: Η μαθήτρια από τη Ρόδο που… έσπασε τα κοντέρ της βαθμολογίας με 19.625 μόρια

«Θέλω να τονίσω σε όσους τα κατάφεραν ότι έχουν μπροστά τους μια νέα αρχή και σε όσους δεν τα κατάφεραν τόσο καλά, ότι δεν τελείωσε τίποτα. Οι ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες αρκεί να υπάρχει θέλησή. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου και εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλά αποτελέσματα». Η μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης, Αθανασία Φλώρου, που συγκέντρωσε στις Πανελλήνιες, 18900 μόρια:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share