Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε

Παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί

28 Ιουνίου 2022 17:59
Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιμέτωπος με το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, βρίσκεται πλέον ο 18χρονος που συνελήφθη για το τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι.

Ο 18χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η οποία και άσκησε την κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος του.

Δείτε επίσης: Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως - Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ο 18χρονος που σκοτώθηκε! (video)

Τροχαίο στο Χαλάνδρι

Έπειτα, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Πάντως, ο ίδιος έχει το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

«Ακούσαμε σπινάρισμα και θόρυβο σαν βόμβα» - Μαρτυρία φωτιά

Για «σπινιάρισμα 100-200 μέτρων» μιλά αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο νεαρός οδηγός -με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν 18 ετών.

«Ακούσαμε ένα σπινάρισμα για 100-200 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί στον δρόμο και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο» περιγράφει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Όπως προσθέτει ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, «Κάποιος που ξέρει από αυτά πήρε τον σφυγμό του και διαπίστωσε πως είχε ήδη "φύγει". Πρέπει να έχασε τον έλεγχο. Το άλλο όχημα που υπήρχε με άλλον νεαρό δεν έπαθε γρατζουνιά». Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 04:40 στην οδό Παπανικολή του Χαλανδρίου.

Ειδικότερα, η Τροχαία ενημερώθηκε για σοβαρό περιστατικό, καθώς δύο οχήματα κινούνταν στην κάθοδο προς Αγία Παρασκευή. Κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο που βρισκόταν στη δεξιά μεριά έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε σε δέντρο».

Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γεννηματάς, χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το OPEN, βρίσκονταν οι φίλοι του, που σοκαρισμένοι βγήκαν από το όχημά τους, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, καθώς το παιδί είχε εγκλωβιστεί στο όχημά του. Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστική, αστυνομία και ΕΚΑΒ και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share