Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη-φωτιά για άγριο επεισόδιο της Ρούλας Πισπιρίγκου με πρώην σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη: «Ήρθε η αστυνομία να τις χωρίσει» (video)

Γυναίκα από το περιβάλλον του ζευγαριού που τους συναντούσε συχνά στους αγώνες ποδοσφαίρου

28 Ιουνίου 2022 17:35
Αποκάλυψη-φωτιά για άγριο επεισόδιο της Ρούλας Πισπιρίγκου με πρώην σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη: «Ήρθε η αστυνομία να τις χωρίσει» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βήμα πριν από το τέλος βρίσκεται το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν τη μεγάλη εικόνα για το ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες και ποιο ήταν το κίνητρο.

Την ίδια ώρα, η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και κυρίως οι αναταράξεις μεταξύ τους εξετάζονται με λεπτομέρεια μέσα από τις καταθέσεις των συγγενών τους. Στο T-live και τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη, μίλησε μία γυναίκα από το περιβάλλον του ζευγαριού που τους συναντούσε συχνά στους αγώνες ποδοσφαίρου που έπαιρνε μέρος ο 30χρονος.

Σε ερώτηση για το αν ο Μάνος Δασκαλάκης είχε κατακτήσεις, η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή του Alpha σημείωσε πως «από ό,τι ακούω ναι γιατί ο Μάνος πέρα από την πλάκα, είναι ωραίο παιδί. Η Ρούλα έδειχνε να ζηλεύει πολύ αρρωστημένα. Έλεγε «είναι δικός μου και τελείωσε», ήταν άγρια, αντιδρούσε».

Το επεισόδιο με πρώην σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη

«Είχε τσακωθεί με μία κοπέλα, ήταν πρώην του Μάνου αυτή. Είχε μείνει έγκυος η κοπέλα και το έριξε το παιδί γιατί χώρισαν λόγω Ρούλας. Και η Ρούλα έκανε αυτό το σκηνικό και πιάστηκαν στα χέρια. Πήγε με το καρότσι και της είπε «το δικό σου πέθανε μωρή, το δικό μου ζει». Πιαστήκανε στο γήπεδο, αφού είχε έρθει και η αστυνομία για να τις χωρίσει» αποκάλυψε η γυναίκα από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην αντεπίθεση περνά η Ρούλα Πισπιρίγκου με δύο εξώδικα – Τι ζητά να μάθει μέσα από τη φυλακη και η δήλωση του δικηγόρου Ζάρδα

Στην αντεπίθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως έκανε γνωστό το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού στο T-live, η 33χρονη έστειλε το πρώτο εξώδικο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και τον επικεφαλής των τοξικολογικών εργαστηρίων κ. Νίκου Ράϊκο (ήταν εκείνος που έκανε τις επαναληπτικές τοξικολογικές εξετάσεις στην Τζωρτζίνα), στο οποίο ζητά να μάθει πότε και με ποιον τρόπο εστάλη στο εργαστήριο το δείγμα ούρων, πότε έγινε η εξέταση και γιατί δεν υπάρχει αντίγραφο των εξετάσεων μέσα στη δικογραφία.

Το δεύτερο εξώδικο που απέστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου απευθύνεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και ζητά να μάθει αν έχουν κρατηθεί υπόλοιπα δείγματος αίματος και ούρων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τι δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή

Μιλώντας στον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει: «Είναι δυνατόν να με κατηγορήσουν δύο χρόνια μετά και ότι σκότωσα τη Μαλένα και τη μπέμπα; Δεν μπορώ να πιστέψω όσα ακούω στα κανάλια. Είμαι αθώα και είμαι σίγουρη και στο τέλος είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί».

Η τοποθέτηση του κ. Ζάρδα

Στο T-live μίλησε και ο ένας εκ των δικηγόρων της 33χρονης κατηγορουμένης, κ. Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος εξέφρασε την άποψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις τελευταίες εξελίξεις. «Η θέση της κατηγορουμένης είναι από την αρχή σαφής. Πιστεύει ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε ιατρικό λάθος» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ζάρδας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share