Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καταγγελία για οδηγό του ΚΤΕΛ Ξάνθης: Ζήτησε από κοπέλα να κατέβει λόγω «προκλητικού ντυσίματος» (video)

Κατηγορείται από νεαρό ζευγάρι για σεξιστική συμπεριφορά

28 Ιουνίου 2022 16:19
Καταγγελία για οδηγό του ΚΤΕΛ Ξάνθης: Ζήτησε από κοπέλα να κατέβει λόγω «προκλητικού ντυσίματος» (video)
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, για ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου στην Ξάνθη.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, διακρίνεται ένα νεαρό ζευγάρι να λογοφέρνει έντονα με οδηγό λεωφορείου, κατηγορώντας τον πως ζήτησε από την κοπέλα να κατέβει από το όχημα, επειδή... φορούσε ένα τοπάκι. Ο νεαρός, που βιντεοσκοπεί το σκηνικό ακούγεται να λέει πως τους ζητήθηκε να κατέβουν από το λεωφορείο για το «προκλητικό» ντύσιμο της κοπέλας, ενώ ο οδηγός από την πλευρά του αναφέρει πως έγινε μόνο μια «σύσταση».

Δείτε επίσης: Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: «Έκλαιγα σιωπηλά... Είπα ότι πονούσα και εκείνη μου είπε...» - Γυναίκες κατηγορούν την Ελληνίδα υφυπουργό του Μακρόν για βιασμό!

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι επιβάτες του λεωφορείου που αντέδρασαν και υπερασπίστηκαν την κοπέλα ήταν ελάχιστοι.

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι - Αποκάλυψη σοκ από τα παιδιά του 53χρονου: «Ο πατέρας μας ήταν κτήνος, αγροίκος και μας...»

Καταθέσεις γεμάτες θυμό και σοκ, καθώς ο 24χρονος γιος της ήταν αυτός που βρήκε τη μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι τους. Τα παιδιά κάνουν λόγο για έναν κακοποιητικό πατέρα, που μόνο προβλήματα δημιουργούσε.

Σήμερα Δευτέρα 27/6 φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα, ενώ ο 53χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη 29/6. Στην κατάθεσή της η κόρη της άτυχης Κατερίνας ισχυρίστηκε ότι η σχέση των γονιών της δεν ήταν καλή από την αρχή σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Όταν ήμουν στο δημοτικό θυμάμαι περιστατικό, όπου ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου. O πατέρας μου ήταν ένας κτήνος και φερόταν άσχημα. Τη ζήλευε παθολογικά και κολλούσε το μυαλό του. Η μόνη έννοια της μητέρας μου ήμασταν εγώ και ο αδερφός μου. Ήταν αγροίκος και πιεστικός. Ήθελε να περνάει μόνο το δικό του. Ερχόταν μόνο σπίτι για να μας φέρει φαγητό από το μαγαζί που εργαζόταν» είπε.

«Ήταν κακός πατέρας. Μας κακοποιούσε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Ήρθε στο σπίτι με το ζόρι τον τελευταίο καιρό. Δε θέλαμε να μένει μαζί μας. Δημιουργούσε μόνιμα πρόβλημα» ανέφερε ο γιος της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share