Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Αντώνης Χαρχαντής!

Θλίψη στα Τρίκαλα - Ήταν μόλις 48 ετών

28 Ιουνίου 2022 09:42
Πέθανε ο Αντώνης Χαρχαντής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ το κλίμα στα Τρίκαλα σήμερα καθώς ακόμη ένας νέος άνθρωπος φεύγει από τη ζωή. Ο λόγος για τον Αντώνη Χαρχαντή ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα έπειτα από ολιγοήμερη μάχη, μόλις ενός μηνός, με την επάρατο.

Ο 48χρονος αφήνει πίσω τη σύζυγό του Χριστίνα και την κορούλα τους. Εργάζονταν την τελευταία 2ετία στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και ήταν από τους πιο συνεπείς εργαζόμενους. Λόγω πένθους μάλιστα σήμερα δεν θα διενεργηθούν στην πόλη μας ράπιντ τεστ από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Πέθανε ο Αντώνης Χαρχαντής!

Θρίλερ στο Αγρίνιο: 54χρονος αυτοκτόνησε με χάπια – Το δραματικό τηλεφώνημα λίγο πριν βρεθεί νεκρός!

Αγρίνιο: Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του αφού πήρε πολλά χάπια. Στο σημείο κλήθηκαν η αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Ο άνδρας είχε τηλεφωνήσει στη γυναίκα και της είπε ότι είχε πάρει όλα τα χάπια που είχε για να αυτοκτονήσει!

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα στην οδό Παπαστράτου και τον βρήκαν αναίσθητο! Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θρίλερ στο Αγρίνιο: 54χρονος αυτοκτόνησε με χάπια – Το δραματικό τηλεφώνημα λίγο πριν βρεθεί νεκρός!

Όπως προβλέπεται, θα διενεργηθεί αυτοψία στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το σοκαριστικό περιστατικό.

Το θύμα της αυτοκτονίας ζούσε μόνο του και φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Γι' αυτό έπαιρνε χάπια. Δυστυχώς, έβαλε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Φρικτό τροχαίο στο Χαλάνδρι με νεκρό 18χρονο παλικάρι! Εικόνες σοκ (video)

Ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που, για άγνωστη ακόμα αιτία, έπεσε τα ξημερώματα της Τρίτης (28.06.2022) πάνω σε δέντρο στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του. Λίγη ώρα μετά τον απεγκλωβισμό του έγινε γνωστός ο θάνατός του.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος κινούνταν επί της λεωφόρου Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, με κατεύθυνση προς Αγία Παρασκευή.

Φρικτό τροχαίο στο Χαλάνδρι με νεκρό 18χρονο παλικάρι! (photos)

Άγνωστο ακόμη γιατί, το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε ένα δέντρο. Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που το δέντρο έπεσε, ενώ το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, εγκλωβίζοντας σε αυτή τον νεαρό οδηγό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας, της πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ.

Φρικτό τροχαίο στο Χαλάνδρι με νεκρό 18χρονο παλικάρι! (photos)

Οκτώ πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν τον 18χρονο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και ασθενοφόρο τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς ο νεαρός έχασε τη μάχη για τη ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share