Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο: Συμπλοκή 20 ανήλικων ατόμων με μαχαιρώματα - Χρησιμοποίησαν κατσαβίδια και γκλοπ

Δυο τραυματίες και πέντε συλλήψεις

27 Ιουνίου 2022 18:12
Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο: Συμπλοκή 20 ανήλικων ατόμων με μαχαιρώματα - Χρησιμοποίησαν κατσαβίδια και γκλοπ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πέντε συλλήψεις (ανάμεσα τους και τρεις ανήλικοι 16-17 ετών) προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου για τον ξυλοδαρμό δύο 15χρόνων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Δείτε επίσης: Διπλό σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό και καταγγελία για βιασμό στα Πετράλωνα!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής (26/6), ενώ στη συμπλοκή συμμετείχαν σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ περίπου 20 άτομα, όλοι τους ανήλικοι και νεαροί. Ο ένας 15χρονος είχε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (σ.σ. πιθανότατα κατσαβίδι) στον μηρό, στα πλευρά και στον αγκώνα, ενώ ο δεύτερος είχε χτυπηθεί στο κεφάλι ακόμη και με γκλομπ.

περιπολικό άγιος δημήτριος

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 10 ράμματα προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία.

Αστυνομικοί, που μετέβησαν στο σημείο της συμπλοκής, διενήργησαν αναζητήσεις και στο πλαίσιο αυτών εντόπισαν τους πέντε συλληφθέντες, που αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή, ενώ στην κατοχή ενός εξ’ αυτών βρέθηκε μαχαίρι και κατασχέθηκε.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Άγριος ξυλοδαρμός στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο

Ένα τραγικό περιστατικό φαίνεται πως εκτυλίχθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς μια ομάδα νεαρών αλλοδαπών, με καταγωγή από το Πακιστάν, συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους, μετατρέποντας σε ρινγκ την Πλατεία Ελευθερίας.

Η άγρια συμπλοκή έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών, με την αφορμή του σοβαρού επεισοδίου να παραμένει άγνωστη. Πολίτες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη σοκαριστική συμπλοκή μέρα - μεσημέρι στην καρδιά της πόλης ενημέρωσαν το 100 με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους νεαρούς συμπλεκόμενους υπέστη κάταγμα στο χέρι, ενώ άλλοι δύο οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Η σύλληψή τους, ωστόσο, σχετίζεται με τα έγγραφά τους. Ωστόσο δείτε άλλο ένα σοκαριστικό περιστατικό που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς άνδρας πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του πλοίου και... πέθανε!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share